Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 17 de maig del 2024

'Booster Gold Series'.


La llista del “Episodi 1: Déus i Monstres” de DC Studios ens va oferir molt per a entusiasmar-nos, però la notícia d’una sèrie de televisió de Booster Gold que arribarà a Max va ser possiblement un dels anuncis més emocionants de James Gunn.

Els fans han estat esperant molt de temps per a veure el superheroi que viatja en el temps en acció real i tot i que Donald Faison va parèixer breument en el que es convertiria en el final de la sèrie Legends of Tomorrow després de la seva cancel·lació, el personatge encara no ha tingut l’oportunitat de brillar a la pantalla (Eric Martsolf el va interpretar breument a Smallville).

Això aviat canviarà i totes les senyals apunten a que l’Escarabat Blau de Xolo Maridueña s’unirà al superheroi que viatja en el temps.

Una actualització recent de la llista de producció va suggerir que Booster Gold començarà a filmar-se aquest juliol. Ara, My Time To Shine Hello ha intervingut, afirmant que aquest és efectivament el cas. Tot i això, encara més emocionant és el fet de que el personatge suposadament va ser escollit per al DCU!

No sabem qui interpretarà a Booster Gold, però l’estrella de Guardians de la Galàxia, Chris Pratt, segueix essent una de les opcions preferides de molts fans de DC. “Si James pensava que jo era l’adequat per això, llavors hauries de saber que ho hauria de considerar”, va dir l’any passat.

En quant a Gunn, va dir que la sèrie de comèdia explorarà el “síndrome del impostor com a superheroi”. El codirector executiu de DC Studios, Peter Safran, ha descrit el personatge com “un perdedor del futur que utilitza tecnologia bàsica del futur per a tornar al present” i pretén ser un superheroi.

Encara no s’ha confirmat un equip creatiu, tot i que hem escoltat que Jody Hill podria actuar com a showrunner. És millor conegut per Eastbound and Down i Vice Principals i anteriorment va treballar amb Gunn quan va dirigir el quart episodi de Peacemaker.

Booster Gold va ser creat per l’escriptor Dan Jurgens i va aparèixer per primera vegada a Booster Gold #1 l’any 1986. El seu veritable nom és Michael Jon Carter, una ex estrella de futbol del segle 25 que és converteix en u n heroi que viatge en el temps.

Crater desil·lusionat per la seva falta d’èxit i fama en la seva època, roba tecnologia avançada, inclòs in vestit de poder i un company robòtic anomenat Skeets i viatge al segle XX per a convertir-se en superheroi. Inicialment motivat per la fama i la fortuna, Booster Gold eventualment madura fins a convertir-se en un heroi genuí, utilitzant les seves habilitats per a protegir als innocents i defensar la justícia.

Conegut per la seva personalitat enginyosa, la seva inclinació per l’autopromoció i sovint, retratat com un personatge adorable, tot i que imperfecte, ha estat membre de diversos equips de superherois, inclosa la Lliga de la justícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada