Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 5 de maig del 2024

'Midnight Sons'.


Hi ha hagut rumors durant diversos anys de que Marvel Studios està desenvolupant una pel·lícula de Midnight Sons, que gira al voltant als herois sobrenaturals del UCM.

Tant mateix, és possible que hagi fet un gran pas endavant recentment, ja que My Time To Shine Hello, afirma que Kevin Feige està interessat en que el cineasta Fede Álvarez prengui els comandaments del projecte.

Ell no és aliè al terror després de dirigir Evil Dead, Don’t Breathe i la pròxima Alien: Romulus. També va escriure el guió de Don’t Breathe 2 i va escriure la història de Texas Chainsaw Massacre de 2022. Fet del rumor positiu que envolta a la pròxima pel·lícula de Alien, aquest rumor té molt de sentir.

Curiosament, també es parla de que el director de Werewolf by Night i compositor habitual del UCM, Michael Giacchino, és una opció després del seu impressionant treball amb la Presentació Especial de Marvel Studios.

The Midnight Suns (en el videojoc) o Els Fills de la Mitja Nit (Midnight Sons), com se’ls coneix, van fer el seu debut a principis de la dècada dels 90’s. Al tractar amb elements de terror, ocultisme i sobrenaturals, el mosaic va explorar un racó més obscur del Univers Marvel.

L’equip generalment està format per personatges que participen en la lluita contra les amenaces sobrenaturals, inclosos Ghost Rider, Blade, Morbius, Doctor Strange, Werewolf by Night, Hannibal King i Jennifer Kale.

“No. Mira. Moltes d’aquestes pel·lícules són genials i el públic va a veure-les”, va dir Álvarez el 2016 sobre haver estat en converses anteriors amb Marvel Studios. “És simplement que com a director és més difícil tenir la teva visió en això, si vas i fas una pel·lícula de Marvel”.

“En algun moment vam conversar i...ells ja es van donar compte. Han descobert l’estil. Han descobert la forma de fotografiar-los. Han descobert els colors, l’humor. Què passaria? Si? Gaudeixo de molta més llibertat que això, no ho sé”, va continuar el cineasta. “Eventualment podria fer-ho. I provablement depèn dels personatges en les històries”.

“Però alguna cosa del meu treball com a director que realment gaudeixo és crear lo meu. És tractar de fer el meu propi estil quan ho filmo i establir el to jo mateix...Evil Dead va ser un desafiament en aquest aspecte”.

En el UCM, hi ha diversos personatges que podrien formar part dels Midnight Sons, inclosos Moon Knight, Clea, Black Knight i Man-Thing. Tot i això, amb les pròximes pel·lícules dels Venjadors apropant-se ràpidament, és difícil dir si hi haurà temps per a presentar a aquest equip abans de Secret Wars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada