Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 28 de maig del 2024

'The Magic Faraway Tree'.

Segons Deadline, els guanyadors del Globus d’Or Andrew Garfield (Tick, Tick...Boom!) i Claire Foy (The Crow)han signat oficialment per als papers principals en la pròxima adaptació cinematogràfica de The Magic Faraway Tree, basada en la novel·la infantil de 1943 de Enid Blyton del mateix nom.

S’espera que Garfield i Foy interpretin al matrimoni Tim i Polly. Després de mudar-se a una remota campanya anglesa, la seva família coneix un arbre màgic i els seus extraordinaris i excèntrics residents. Actualment està previst que la producció comenci el pròxim mes.

“Tenir dos actors de la qualitat de Andrew Garfield i Claire Foy és un somni per a qualsevol guionista”, va dir l’escriptor Simon Farnaby en un comunicat. “Durant molt de temps he admirat la seva calidesa, ingeni i lleugeresa de tacte. A més a més, té el poder de imbuir les complexitats dels seus personatges que jo no tinc el poder d’escriure...Vull dir, inclús Enid Blyton podria estar impressionada de que tinguem a Spider-Man i la Reina”.

The Magic Faraway Tree estarà dirigit per Ben Gregor a partir d’un guió escrit pel guionista de Paddington 2, Simon Farnaby. La pel·lícula compte amb la producció executiva de Simon Williams, Joe Simpson, Jonathan Bross i Tamara Birkemoe, amb Pippa Harris, Nicolas Brown, Danny Perkins i Jane Hooks com a productors. És una producció de Neal Street Productions, Elysian Film Group i Ashland Hill Media Finance.

“La pel·lícula segueix a Polly, Tim i els seus fills Beth, Joe i Fran, una família moderna que es veu obligada a mudar-se a la remota campanya anglesa”, es pot llegir a la sinopsis. “Poc després de l’arribada de la família al camp, els nens descobreixen un arbre màgic i els seus extraordinaris i excèntrics residents, inclosos els estimats personatges Moonface, Silky, Dame Washalot i Saucepan Man. Al cap damunt de l’arbre, són transportats a terres espectaculars i fantàstiques i a través de les alegries i desafiaments de les seves aventures, la família aprèn a reconnectar-se i valorar-se mútuament per primer cop en anys”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada