Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 8 de maig del 2024

'Twisters'.

S’ha publicat un nou tràiler de Twisters, que mostra un cop d’ull previ de la pròxima seqüela que presentarà tornados encara més grans i ferotges.

L’últim tràiler mostra més acció en la que s’involucren les estrelles Glen Powell i Daisy Edgar-Jones, mentre surten a perseguir una intensa tempesta per a provar noves dades de seguiment. El nou metratge destaca algunes de les escenes d’acció més importants de la pel·lícula, incloses les fugues de tornados ardents i una tempesta més gran del previst.

La seqüela independent de Twister de 1996 està protagonitzada per Powell, Edgar-Jones, Anthony Ramos, Maura Tierney, Brandon Perea i Daryl McCormack, entre d’altres. La pel·lícula s’estrenarà el 19 de Juliol.

A continuació podeu veure’n el nou tràiler...

          

          


“Edgar-Jones interpreta a Kate Cooper, una ex caçadora de tempestes perseguida per una devastadora trobada amb un tornado durant els seus anys universitaris que ara estudia els patrons de les tempestes en les pantalles de forma segura a la ciutat de Nova York. El seu amic Javi (el nominat al Globus d’Or, Anthony Ramos, In the Heights) la atrau de nou als camps oberts per a provar un nou i innovador sistema de seguiment. Allà, es creua amb Tyler Owens (Powell), l’encantadora i imprudent superestrella de les xarxes socials que gaudeix publicant les seves aventures perseguint tempestes amb el seu estrident equip, quan més perillós, millor”, diu la sinopsis.

“A mesura que la temporada de tempestes s’intensifica, es desfermaran fenòmens aterridors mai bans vistos i Kate, Tyler i els seus equips competidors es troben de ple en el camí de diversos sistemes de tempestes que convergeixen sobre el centre de Oklahoma en la lluita de les seves vides”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada