Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 8 de maig del 2024

'Despicable Me 4'.

Les pel·lícules de Despicable Me (Gru, el Meu Dolent Preferit) sempre obtenen molt bons resultats a la taquilla (inclús si les crítiques no han estat tant positives), pel que no va ser una sorpresa que una quarta entrega de la franquícia animada de Universal Pictures i Ilumination Entertainment estigués en camí i ara s’ha estrenat un nou avanç i cartell.

Tot i que apareixerà Gru, els Minions realment s’han convertit en el focus principal d’aquestes pel·lícules, hi ha molta diversió amb els petits grocs en aquest últim avanç, que veu a diversos “voluntaris” transformats en Mega-Minions súper poderosos.

Un adquireix habilitats elàstiques com Mr. Fantàstic, un altre no està clar si és La Cosa i també hi ha un Minion amb explosions òptiques semblants a les de Ciclop.

A continuació podeu donar un cop d’ull al avanç i al cartell...

          

          


“En el primer film de Despicable Me en set anys, Gru, el súper dolent convertit en agent de La Lliga Anti-dolents preferit del món, torna per a una nova i emocionant i audaç era del caos dels Minions a Despicable Me 4”, es pot llegir en la sinopsis.

 “El film comença un nou episodi amb Gru (Steve Carell) i Lucy (Kristen Wiig) i les seves filles, Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) i Agnes (Madison Polan) donen la benvinguda a un nou membre de la família Gru, Gru Jr., que té la intenció de turmentar el seu pare. Gru s’enfronta a un nou enemic: Maxime Le Mal (Will Ferrell) i la seva novia, la dona fatal Valentina (Sofia Vergara) i la família es veu obligada a fugir”.

La pel·lícula presenta nous personatges amb les veus de Joey King (Bullet Train), Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) i Chloe Fineman (Staurday Night Live). Pierre Coffin torna com la veu icònica dels Minions i el nominat al Oscar Steve Coogan trona com a Silas Ramsbottom.

El Meu Dolent Preferit 4 està dirigit per Chris Renaud (Despicable Me, The Secret Life of Pets) i Patrick Delage a partir d’un guió escrit per el creador de The White Lotus, Mike White i Ken Daurio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada