Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 27 de maig del 2024

'Untitled Baltasar Kormákur Movie'.

Black Bear i Stampede Ventures van anunciar el passat 13 de Maig que Jason Statham protagonitzarà un pròxim thriller d’acció dirigit per Baltasar Kormákur. (via CominSoon.net)

La pel·lícula, actualment sense títol, estarà escrita per Ward Parry, amb Kormákur (2 Guns, Everest, Contraband) a càrrec del projecte darrera de les càmeres. Statham protagonitzarà la pel·lícula com a Mason, un home que viu sol i aïllat en una illa escocesa.

“Quan rescata a una jove del oceà en una terrible tempesta, posa en marxa una cadena d’esdeveniments que provoca un atac violent al seu amagatall, obligant-lo a tornar al món per enfrontar-se als fantasmes del seu passat”, es pot llegir en el resum de la pel·lícula.

La fotografia principal del projecte començarà el pròxim mes de novembre i el rodatge es durà a terme al Regne Unit i Islandia. Statham produeix el projecte per a Punch Palace Productions. Altres productors de la pel·lícula inclouen a Kormákur, John Friedberg, Jon Berg i Greg Silverman. Teddy Schwarzman i Michael Heimler són els productors executius.

“La combinació de l’habilitat incomparable de Jason en l’acció explosiva i la seva trajectòria en el gènere, amb l’estil cinematogràfic elevat i cinètic de Balt, que sempre manté al personatge i la història en primer pla, és innegable”, va dir John Friedberg de Black Bear. “Estem encantats de donar-li vida a aquesta nova franquícia d’acció amb socis tant talentosos com Balt i Jason, i estem neguitosos per presentar-li al món a Michael Mason”.

Statham ha protagonitzat recentment la pel·lícula d’acció The Beekeeper i pròximament protagonitzarà el thriller d’acció de 2025 Levon’s Trade del director David Ayer. Aquesta pel·lícula també comptarà amb David Harbour, Michael Peña, Jason Flemyng, entre d’altres.

L’última pel·lícula de Kormákur va ser Beast de 2022, protagonitzada per Idris Elba i Iyana Halley.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada