Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 23 de maig del 2024

'Pirates of the Caribbean Reboot & Spin-Off'.


Si bé la franquícia va començar a perdre atractiu amb el pas del temps, Disney encara va tenir un gran èxit amb les seves pel·lícules de Pirates del Carib.

Johnny Depp mereix gran part del crèdit per això, però les acusacions de violència domèstica de Amber Heard i una sèrie de batalles judicials desordenades van dur a Disney a descartar els plans per a una sisena entrega. La carrera de Depp a Hollywood va quedar en suspens i el estudi va tornar a la taula de treball amb la franquícia.

No està clar exactament qui està desenvolupant la pròxima versió, tot i que l’expectativa és que l’atenció es centrarà en un altre personatge en comptes del icònic Capità Jack Sparrow.

Parlant amb ET Online, el productor de Pirates del Carib, Jerry Bruckheimer, va deixar clar que, com a mínim ell, està disposat a portar a Depp novament a la cleda.

“Si fos per mi, per descomptat. M’encanta tenir a Depp”, va dir. “És un gran actor i un bon amic...Certament he parlat amb ell, però veurem què passa”.

En una conversa a part amb EntertainmentWeekly, Bruckheimer també va confirmar que Disney encara està desenvolupant el spin-off protagonitzat per Margot Robbie. “Són dos pel·lícules diferents”, va començar. “Esperem poder realitzar les dues i crec que Disney està d’acord en que també volen fer la de Margot”.

L’escriptor de Dead Men Tell No Tales, Jeff Nathanson, està escrivint el guió del reinici sense Depp i sembla que el treball està progressant relativament bé. “Té un tercer acte increïble. Sols tenim que polir el primer i el segon i després arribarem allà. Però ha escrit un tercer acte fantàstic”, va dir Bruckheimer.  

Això es produeix després dels rumors de que Disney podria estar centrant-se en els seus nous protagonistes. Segons TheDisInsider, l’actor nominat al Oscar per Elvis i Dune: Part Two, Austin Butler, està essent considerat per a un paper en la pròxima pel·lícula de Pirates del Carib.

Això es produeix després de que s’informés que Ayo Edebiri (The Bear), està en converses per a un paper i que My Time To Shine Hello afirmés que l’actriu de Hawkeye, Hailee Steinfeld, també està a la llista per abordar el projecte.

“Dolgut. Un dolor encegat. Va ser com si algú em colpegés al clatell amb un 2x4”, va dir anteriorment Depp sobre la decisió de Disney de acomiadar-lo. “El Capità Jack Sparrow va ser un personatge que vaig construir des de zero i va ser quelcom en el que, per descomptat, vaig posar molt de mi en el personatge i també després de haver treballat en aquestes pel·lícules amb aquestes persones i haver afegit molt de mi mateix, molta de la meva pròpia reescriptura del diàleg, les escenes i els acudits”.

“No entenia molt bé com, després d’aquesta llarga relació i una relació certament exitosa per a Disney, de sobte era culpable fins que es demostrés la meva innocència”, va afegir. “Hi havia un sentiment profund i distintiu d’haver estat traït per la gent amb la havia estat treballant dur, la gent a la que li havia donat un personatge que inicialment menyspreaven”.

La saga original seguia les aventures del Capità Jack Sparrow (Johnny Depp), amb Hector Barbossa (Geofrey Rush), Will Turner (Orlkando Bloom), Elisabeth Swan (Keira Knightley) i Joshamee Gibbs (Kevin McNally).

La franquícia va començar l’any 2003 amb Pirates del Carib: La maledicció de la Perla Negra, una pel·lícula que va recaptar $654.264.546 a nivell mundial. Després del èxit de la primera entrega, Disney va seguir endavant amb dues seqüeles, incloses Dead Man’s Chest de 2006 amb $1.066.179.747 i At World’s End de 2007 $961.691.209.

El 2011, es va estrenar On Stranger Tides amb $1.046.721.266, tot i que Dead Men Tell No Tales va acabar amb mala nota l’any 2017 i una recaptació de $795.922.298.

Estigueu atents a SFFGazette.com per a tenir noves actualitzacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada