Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 4 de maig del 2024

'Now You See Me 3'.


Rosamund Pike s’ha unit al repartiment de Now You See Me 3, la tercera entrega de la franquícia de pel·lícules de robatoris. (Via comingsoon.net)

El paper de Pike en la pel·lícula es desconeix per ara, però s’uneix al repartiment farcit d’estrelles, inclosos els actors que tronen com ara Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco i Morgan Freeman, els quals repetiran els seus respectius papers.

A més a més del repartiment que torna, a Pike també s’uniran els nouvinguts a la franquícia Justice Smith, Dominic Sessa i Ariana Greenblatt.

Pike és millor coneguda pel seu paper principal a Gone Girl de 2014, però també ha aparegut en diversos projectes d’alt perfil, inclosos Die Antother Day, The Wheel of Time i més recentment, Saltburn de 2023. Pkie protagonitzarà pròximament el thriller psicològic Hallow Road, així com In the Grey de Guy Ritchie.

Now You See Me 3 estarà dirigit per Ruben Fleischer (Venom, Uncharted, Zombieland) a partir d’un guió escrit per Seth Grahame-Smith (Pride and Prejudice and Zombies), Eric Warren i Mike Lesslie.

Els detalls de la trama es mantenen en secret. Tot i això, la tercera pel·lícula “retornarà al públic als il·lusionistes lladres coneguts com Els Quatre Genets al temps que presenta al públic a una nova generació de mags”.

Després de treballar junts en les populars pel·lícules de Zombieland, aquest projecte també reuneix a Fleischer amb Eisenberg i Harrelson. Està produïda per Bobby Cohen i Alex Kurtzman, amb Chisom Ude com a productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada