Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 7 de maig del 2024

'The Fantastic Four'.


La setmana passada, es va saber que l’estrella de Black Bird i Cruella, Paul Walter Hauser, s’havia unit al repartiment de Els Quatre Fantàstics de Marvel Studios.

És un altre incorporació emocionant i impressionant al reinici, tot i que no hi va haver informació en els intercanvis d’informació sobre a qui interpretaria. La veu de H.E.R.B.I.E és una possibilitat, tot i que Mole Man és un altre suggeriment que està essent discutida en línia.

Hauser seria una gran elecció per a una nova i sinistre versió del dolent. A més a més, amb una història que té lloc a la dècada de 1960, utilitzar a Mole Man com a dolent secundari és una manera fantàstica de rendir homenatge a la primera aparició del equip en un còmic.

Si bé no arriba a dir que Hauser ha estat escollit per al paper, Jeff Sneider (a través de The InSneider) ens informa que el guió actual de Els Quatre Fantàstics comença amb la Primera Família de Marvel guanyant a Mole Man. Quina forma de presentar al equip, eh?

També val la pena assenyalar el fet de que a Hauser li ha agradat un comentari a Instagram sobre ell potencialment interpretant al dolent...

Mole Man, també conegut com Harvey Rupert Elder, va ser creat pel escriptor Stan Lee i l’artista Jack Kirby i va aparèixer per primer cop a Fantastic Four #1 l’any 1961.

Elder va ser un cop un científic expert que es va obsessionar amb descobrir la terra llegendària en el nucli de la terra. Després de ser ridiculitzat i rebutjat pels seus companys de teories, Elder es va aventurar a les profunditats de la Terra i es va trobar amb una raça subterrània coneguda com els Moloides. Va ser aclamat com el seu governant i va adoptar el sobre nom de “Home Talp”.

Com a Home Talp, Harvey Elder no posseeix habilitats sobrehumanes, però és un geni en diversos camps científics, particularment en geologia i enginyeria. Ha dominat la tecnologia del seu domini subterrani i sovint, fa servir criatures i andròmines avançades en els seus plans.

Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) és Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) és Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) és Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) és Ben Grimm, Julia Garner (Ozark) com a Shalla-Bal/Silver Surfer.

Matt Shakman dirigeix la pel·lícula i ha treballat amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i amb Cam Squires de WandaVision en el guió de Els Quatre Fantastics i Eric Pearson (Black Widow) s’ha unit recentment per a donar-li un polit final.

S’espera que la producció comenci aquest estiu i la pel·lícula s’estreni el juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada