Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 26 de maig del 2024

'The Fantastic Four'.


Natasha Lyonne s’ha unit al repartiment de Els Quatre Fantastics.

Segons Deadline, Lyonne ha estat escollida per a un paper no revelat a Els Quatre Fantastics de Marvel Studios, que s’estrenarà als cinemes dels Estats Units al 2025.

Lyonne és millor coneguda per co-crear i protagonitzar l’exitosa sèrie Russian Doll de Netflix, que es va estrenar l’any 2019 i fins ara ha tingut dues temporades. També ha protagonitzat pel·lícules com Dennis the Menace de 1993, But I’m a Cheerleader de 1999, Scary Movie 2 de 2001, Blade Trinity de 2004, Sleeping with Other People de 2015, Ad Astra de 2019 i The United States vs. Billie Holiday de 2021, entre d’altres.

A més a més, Lyonne va interpretar a Jessica a la franquícia American Pie i també interpreta a Charlie Cale a la sèrie Poker Face de Rian Johnson a Peacock.

Lyonne aviat la podrem veure a His Three Daughters al costat de Carrie Coon i Elisabeth Olsen, que començarà a transmetre’s a Netflix el mes de novembre. També està prevista la seva participació en la pròxima pel·lícula d Taika Waititi, Klara and the Sun.

Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) és Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) és Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) és Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) és Ben Grimm.

Completen el repartiment Julia Garner (Ozark) com a Shalla-Bal/Silver Surfer, Paul Walter Hauser, John Malkovich i Ralph Ineson com a Galactus.

Josh Friedman, Jeff Kaplan, Eric Pearson i Ian Springer han escrit el guió de Els Quatre Fantàstics, el qual s’espera que comenci rodatge aquest estiu.

La pel·lícula de la Primera Família Marvel està programada per estrenar-se el pròxim 25 de Juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada