Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 29 de maig del 2024

'Teen Titans & Deathstroke'.


El mes de Març, ens vam assabentar de que la dramaturga convertida en guionista Ana Nogueira havia estat escollida per a escriure el guió de Teen Titans després d’impressionar als Caps del estudi James Gunn i Peter Safran amb el seu treball a Supergirl: Woman of Tomorrow (també ha escrit el guió).

Nogueira va ser contractada silenciosament per a escriure el guió d’una pel·lícula de Supergirl per a Warner Bros., quan el estudi estava desenvolupant un spin-off de The Flash protagonitzat per Sasha Calle. La pel·lícula en solitari de el velocista escarlata estava en postproducció en aquell moment, però el projecte va ser descartat quan Gunn i Safran es van fer càrrec de DC Studios i van deixar de banda la llista del DCEU planejada per Walter Hamada.  

Al codirector executiu de Dc Studios, James Gunn, li han preguntat a Threads sobre els rumors de Teen Titans de que començarà a filmar-se a finals d’enguany. El director de Superman encara ha de confirmar que el projecte està en desenvolupament i va respondre amb “No” quan se li va preguntar sobre aquesta data d’inici de rodatge.

Debutant inicialment l’any 1964, l’equip té una història històrica en l’Univers de DC. La sèrie de 2003, Teen Titans, va reunir a personatges icònics com Robin (Dick Grayson), Starfire, Cyborg, Beast Boy i Raven, sota la direcció del escriptor Marv Wolfman i l’artista George Pérez.

Les històries destacades han inclòs batalles contra enemics com Deathstroke, Trigon i Brotherhood of Evil.

Parlant de Slade Wilson, a Gunn se li va demanar a Instagram que respongués amb una picada d’ullet si tenia “plans” per a Deathstroke. Ho va fer, presumiblement significant que s’està planejant quelcom gran per a un personatge que algun cop anava a desenvolupar un paper cabdal en el DCEU.

Aquests plans requeririen que el dolent conegués la identitat secreta de Batman en l’escena post-crèdits de la Lliga de la Justícia (cortesia de Lex Luthor), preparant l’escenari per a que s’enfrontés a The Batman.

La idea va ser descartada quan Ben Affleck va decidir no dirigir la pel·lícula i les noves filmacions de la Lliga de la Justícia de Joss Whedon van veure a Slade Wilson allistar-se a la “Societat de la Injustícia”. Durant un temps, inclús va haver-hi rumors sobre un spin-off de Deathstroke dirigit epr Gareth Evans de The Raid.

“James [Gunn] és el meu amic i James i jo vam tenir una conversa al respecte perquè Jim Lee de DC Comics volia que crees una sèrie de novel·les gràfiques basades en el guió que vaig escriure per a la pel·lícula original de Deathstroke”, va explicar Joe Manganiello el passat mes de febrer.

“Quan estaven desmantellant el DCEU, això també va quedar en el camí”, va continuar l’actor. “Jim ho va llegir i volia que fos una sèrie de novel·les gràfiques, però ningú podia assegurar-me que, si atreia l’atenció dels directors i productors, no podria sentir-me entusiasmat. Així que vaig tindre que deixar-ho passar. James Gunn va dir: ‘deixa-ho anar’”.

Creat per Marv Wolfman i George Pérez, va aparèixer per primer cop a The New Teen Titans #2 l’any 1980. Deathstroke, un mestre assassí i tàctic, posseeix força, agilitat i intel·lecte millorats gràcies a un sèrum experimental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada