Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 24 de maig del 2024

'Young Avengers & Spider-Man 4'.


Amb la Comic-Con de San Diego i la D23 Expo apropant-se ràpidament, segurament no passarà molt de temps fins que rebem una actualització molt esperada de Marvel Studios.

És provable que s’hagin fet alguns canvis després d’un retorn a la qualitat per sobre de la quantitat i encara hi ha grans buits a la Saga del Multivers que han d’omplir-se (abans, entre i amb sort, després de les pròximes pel·lícules de Els Venjadors).

Sembla a ser que Els Joves Venjadors serà un d’aquests projectes i segons My Time To ShineHello, estarà protagonitzat per Kate Bishop/Hawkeye de Hailee Steinfeld i Kamala Khan/Ms. Marvel de Iman Bellani. L’escena post crèdits de Marvel va preparar l’escenari per a què es fessin càrrec del equip, pel que no estem massa sorpresos.

En quan a qui s’unirà a elles, la vostre suposició és tant bona com la nostra...tot i que hi ha molts candidats potencials.

El següent és Spider-Man 4. S’ha dit que s’espera que Venom desenvolupi un paper menor a la pel·lícula. Estem prenent això com un polsim de sal per ara, però hi ha rumors a les xarxes socials que expliquen el paper específic que desenvoluparà el simbionte a la continuació de Spider-Man: No Way Home.

Aparentment, The Schocker (Bokeem Woodbine) i The Scorpion (Michael Mando) seran dos dels peons de Kingping a la pel·lícula, i aquest últim s’unirà al Venom simbionte tal i com va fer en els còmics.

Sembla a ser que Marvel Studios es saltarà a Eddie Brock, tot i que tècnicament va aparèixer en el UCM gràcies a les escenes post crèdits de Venom: Let There Be Carnage i No Way Home, i anirà directament a Mac Gargan. Tot i això, després de que Peter Parker mori (aquest punt particular de la trama ha estat insinuat com a mínim per un parell de fonts confiables), el vestit s’unirà a ell, donant-nos el vestit negre de Spidey que estàvem esperant.

Finalment, tornem a My Time To Shine Hello qui diu que Marisa Tomei tronarà coma tia May a Spider-Man 4. Com? “Espera i veuràs”, fa broma el destacat filtrador.

Al costat de Holland, s’espera que Zendaya reprteixi el seu paper de MJ a Spider-Man 4. Hi ha el rumor de que Sydney Sweeney interpretarà a Black Cat i esperem que Charle Cox, Vincent D’Onofrio i Paul Rudd apareguin com a Dardevil, Kingpin i Ant-Man. Com al majoria dels detalls que tenim sobre això, res ha estat confirmat.

Spider-Man 4 encara no compte amb director, tot i que hi ha molts noms flotant a l’aire. Entre ells es troben Justin Lin, Drew Goddard, Adil El Arbi i Bilall Fallah.

*Actualització : També ahir va sorgir un altre nom per a dirigir Spider-Man 4 i és que, després de saber-se que Adam Wingard no dirigirà la seqüela de Gozdilla vs Kong: The New Empire, el Insider My Time to Shine Hello va informar que també està a la llarga llista de directors per a dirigir-la.

És quasi segur que la seva possible contractació dividirà opinions, tot i que val la pena assenyalar que Wingard actualment té plans de dirigir un nou thriller d’acció, Onslaught, que s’està preparant per a un rodatge a la tardor. Tant sols això provablement el deixi fora de la cursa.

El director també sembla molt més interessat en dur finalment Thundercats a la gran pantalla.

“Simon [Barrett] i jo encara estem treballant activament en el guió”, va dir a principis d’aquest any. “Vam acabar el nostre últim esborrany bàsicament just quan estava entrant en producció [Godzilla x Kong] i vam haver de deixar tot en espera. [Però] ara estem treballant activament en això novament”.

“Llavors, si això significa que això serà el següent que faré o no, no estic segur. Però definitivament és una de les principals prioritats que tinc ara en termes de treballar en un guió”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada