Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 9 de maig del 2024

'The Maze Runner Reboot'.


The Maze Runner es reiniciarà per part de 20th Century Studios.

Segons The Hollywood Reporter, 20th Century Studios avança amb un reinici de The Maze Runner. Jack Paglen, conegut per escriure Transcendence de 2014 i treballar en una història de Alien: Covenant de 2017, està en negociacions per a escriure la nova entrega de Maze Runner.

Segons The Hollywood Reporter, la nova pel·lícula de Maze Runner “no és una nova versió de la història ni una seqüela directa de la trilogia original”. Més bé, la pel·lícula “farà una espècie de continuació de la història però també tronarà als elements que van fer que la primera pel·lícula connectés amb l’audiència”.

Encara no hi ha més detalls de la trama.

Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman i Marty Bowen produiran la nova pel·lícula de Maze Runner. Wes Ball, qui va dirigir la trilogia original, també en serà productor.

Basada en la novel·la homònima de James Dashner de 2009, la primera pel·lícula de Maze Runner es va estrenar l’any 2014. Estava protagonitzada per Dylan O’Brien com a Thomas, Kaya Scodelario com a Teresa, Aml Ameen com a Alby, Thomas Brodie-Sangster com a Newt, Ki Hong Lee com a Minho, Will Poulter com a Gally i Patricia Clarkson com a Ava Paige.

“Thomas (Dylan O’Brien), un adolescent, arriba a una clariana en el centre d’un laberint gegant. De la mateixa manera que altres joves abandonats allà abans que ell, no recorda la seva vida anterior”, diu la sinopsis. “Thomas ràpidament es converteix en part del grup i poc després demostra una perspectiva única que li atorga un ascens al estatus de corredor: aquells que patrullen el laberint en constant canvi per a trobar una ruta d’escapament. Juntament amb Teresa (Kaya Scodelario), l’única noia, Thomas intenta convèncer als seus companys de que coneix una sortida”.

A Maze Runner li van seguir dues seqüeles, Maze Runner: The Scorch Trials de 2015 i Maze Runner: The Death Cure de 2018. Les tres pel·lícules estan disponibles per a llogar en serveis de streaming, mentre que The Scorch Trials es transmet actualment a Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada