Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 19 de maig del 2024

'28 Anys Després'.


A principis d’aquest any ens vam assabentar de que el director, Danny Boyle i l’escriptor Alex Garland (28 Dies Després) s’unien per a una sèrie de seqüeles del èxit de terror de 2002 i després de la recent notícia de que Jodie Comer, Aaron Taylro-Johnosn i Ralph Fiennes han signat per a interpretar els papers principals, s’ha confirmat que Cillian Murphy tornarà per a 28 Anys Després(Via comicbookmovie.com)

Es va especular que Murphy, qui va guanyar el Premi de la Acadèmia al Millor Actor per la seva actuació a Oppenheimer, podria repartir el paper de Jim de la pel·lícula original quan va signar com a productor executiu i Sony ara ho ha fet oficial.

“Si, però d’una manera sorprenent i d’una manera que creix, deixeu-me dir-ho d’aquesta manera”, va dir el president de Sony Motion Pictures Group, Tom Rothman a Deadline quan  se li va preguntar si Murphy tornaria. “Aquest és Danny [Boyle] en el seu millor moment, combinat amb un gènere molt comercial, com el que vam tenir amb Edgar Wright i Baby Driver. A vegades, quan poses un director realment emblemàtic en un àmbit comercial, l’eleva”.  

No sabem que tant important serà el paper de Murphy, però sembla que sols tindrà un petit paper en aquesta primera pel·lícula i després tindrà més importància en les següents.

A 28 Dies Després va ser un gran èxit i ja va generar una continuació menys ben considerada a 28 Setmanes Després. Boyle i Garland sols van participar com a productors executius en la seqüela de 2007, pel que molts fans segurament veuran aquesta nova pel·lícula com la veritable seqüela de la primera.

Boyle dirigirà aquesta primera entrega, mentre que Nia DaCosta va ser anunciada recentment com al directora de la segona pel·lícula. La planificació és rodar ambdues seguides. Garland escriurà el guió dels tres films. Es parla que el pressupost de cada pel·lícula ronda els $75M.

La primera pel·lícula estava protagonitzada per Murphy que interpreta a Jim, un missatger en bicicleta de Londres que es desperta d’un coma i descobreix que un virus contagiós ha provocat el col·lapse de la societat. La resta del repartiment està compost per Naomie Harrie, Megan Burns, Christopher Eccleston, Noah Huntley, Stuart McQuarrie i Brendan Gleeson.

Els detalls de la trama de 28 Anys Després encara es amnté en secret, però el marc temporal suggereix que succeirà en un futur proper, el que significa que la pel·lícula podria inclinar-se més cap a la ciència-ficció que cap al terror.

Sinopsis del primer film: “Un grup d’activistes per els drets dels animals, alliberen d’un laboratori d’investigació per equivocació un ximpanzé engabiat infectat amb el virus ‘Rage’”, diu la sinopsis oficial. “Quan el missatger en bicicleta londinenc Jim (Cillian Murphy) es desperta d’un coma un mes després, troba la seva ciutat pràcticament deserta. Al fugir de les víctimes zombies de Rage, Jim ensopega amb un grup de supervivents, entre ells Selena (Naomie Harris) i el taxista Frank (Brendan Gleeson) i s’uneix a ells en un perillós viatge cap al que esperen sigui segur”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada