Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 22 de maig del 2024

'X-Men Reboot'.


X-Men’97 ha deixat als fans més emocionats que mai per veure una versió en viu del equip mutant. Pel·lícules com Doctor Strange in the Multiverse of Madness i The Marvels han ofert una idea de com podrien veure’s els herois en el UCM i Deadpool i Wolverine faran el mateix a mitjans d’estiu.

La diferència allà, tant mateix, és que aquestes són variants dels X-Men de 20th Century Fox; el que faci Marvel Studios amb el seu tan esperat reinici segurament serà completament diferent. I, si X-Men’97 és una indicació, ens espera realment quelcom especial (la sèrie ha estat elogiada per la seva convincent interpretació dels herois i la forma en que els seus poders s’han representat de formes noves i visualment diferents).

Ara, amb la Comic-Con de San Diego i la D23 Expo apropant-se ràpidament, des de Deadline han confirmat que l’escriptor de The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, Michael Lesslie, està en converses per a escriure’n el guió del reinici de X-Men. Més tard, diuen que està “a bord oficialment” en el projecte, el que significa que la pel·lícula ja compte amb guionista.

Encara falta el director i començar amb el càsting, tot i que la pel·lícula no compte amb data d’estrena encara.

Abans de quedar atrapat en el que significa la participació de Lesslie per a X-Men, tant sols tenim de fixar-nos quants escriptors han treballat en Els Quatre Fantàstics. Això per si sol suggereix que altres eventualment podrien col·laborar a l’esborrany final del guió (com sol ser l’estil de Marvel Studios).

X-Men es va convertir en una prioritat immediata per a Kevin Feige després de les vagues d’escriptors del any passat, però ell i altres executius s’han pres el seu temps i es van reunir amb diferents candidats. Segons les informacions, la decisió de contractar a Lesslie es va prendre a finals de la setmana passada. A continuació, Marvel Studios començarà la recerca de director. Hi ha el rumor de que Ryan Coogler, Black Panther, segueix essent el preferit.

Altres acreditacions de Lesslie inclouen el guió original, suposadament molt millor, de Assassin’s Creed, Macbeth i The Little Drummer Girl. També està vinculat a la pròxima entrega de la franquícia de Now You See Me.

Si bé, no es vol fer masses suposicions, el fet de que Lesslie hagi fet un gran treball escrivint per a un repartiment jove i divers a la preqüela de Els Jocs de la Fam, sembla suggerir que el reinici dels X-Men es centrarà en els mutants quan són adolescents.

“Els X-Men són tant sòlids, tan rics i un gran concepte de personatges com existeix”, va dir Feige en la seva última actualització sobre els plans per al equip el passat mes de Novembre. “Està el retorn de la sèrie animada el pròxim any, el qual ens entusiasme molt. Avui he vist alguns episodis finals nous, que realment et retornen al nucli de qui són els X-Men i aquesta telenovel·la que representa aquests personatges”.

“I després, l’acció real, la gent ho veurà”, va continuar. “Potser aviat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada