Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 24 de maig del 2024

'The Naked Gun remake'.

El repartiment del reinici de Naked Gun continua creixent, ja que Liza Koshy la superestrella de la WWE Cody Rhodes i alguns altres s’han sumat al projecte.

A Koshy i Rhodes s’uniran CCH Pounder (Rustin) i la llegenda de la música Busta Rhymes, els quals apareixeran a la pel·lícula d’alguna manera. Koshy és millor conegut per ser un dels YouTubers més importants del planeta i també ha aparegut en diverses pel·lícules, inclòs Transformers: Rise of the Beasts. Rhodes és l’actual campió indiscutible de la WWE, mentre que el paper més recent de Pounder ha arribat a Rustin de 2023.

Segons una informació recent des de Deadline, es desconeix els rols exactes de cada actor, tot i que han assenyalat que Rhodes tant sols farà una aparició puntual. A part d’aquests quatre, el reinici de The Naked Gun també estarà protagonitzat per Liam Neeson, Pamela Anderson, Paul Walter Hauser, Kevin Durand i Danny Huston.

Si ve fa un temps que s’està preparant un reinici de Naked Gun protagonitzat per Neeson, Paramount va anunciar el mes passat que la pel·lícula finalment s’estrenarà al Juliol de 2025.

Akiva Schaffer dirigeix i produeix el reinici. També ha coescrit el guió amb Dan Gregor i Doug Mand, mentre que Seth MacFarlane i Erica Huggins produeixen la pel·lícula.

Segons Variety, la pel·lícula es basarà en la franquícia Naked Gun, així com en la sèrie de televisió Police Squad. Per ara no se’n sap res més de la trama.

Neeson ha parlat abans sobre protagonitzar el reinici de Naked Gun. Li va dir a ComingSoon el 2022: “Bueno, m’interessa la comèdia. Seth McFarlane es va apropar a mi per a preguntar-me, crec que Paramount Studios li havia preguntat a Seth si estaria interessat en ressuscitar la sèrie  Naked Gun o una pel·lícula basada en Naked Gun, així que em va preguntar si estaria interessat en interpretar el personatge de Leslie Nielsen, que són sabates molt grans que omplir, pel que esperem que això es materialitzi en el pròxim any o dos anys”.

El reinici de Naked Gun s’estrenarà el 18 de Juliol de 2025 per part de Paramount.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada