Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 8 de maig del 2024

'Momo'.

Segons Deadline, Alexa Goodall (A Gentleman in Moscow), Martin Freeman (The Hobbit, Marvel Movies), Claes Bang (Bad Sisters), Laura Haddock (Transformers: The Last Knight), Kim Bodnia (Killing Eve), Araloyin Oshunremi (Top Boy, Heartstopper), Jennifer Amaka Peterson (The Sandhamn Murders) i David Shütter (Charlie’s Angels) han estat escollits per a la pròxima adaptació en anglès d’acció real Momo, basada en l’estimada novel·la de fantasia alemanya de Michael Ende.

Goodall encapçalarà el repartiment com la nena orfe protagonista, que s’enfronta a una corporació malèvola que roba el temps a la gent. Aquest marca el primer gran projecte cinematogràfic de Goodall com a protagonista, després de fer breus aparicions a sèries com ara The Devil’s Hour, Lockwood & Co i The Long Shadow.


“La pel·lícula segueix a Momo, una jove orfe que viu en les runes d’un antic amfiteatre romà i es fa amiga de tots els del barri. Però, quan una poderosa corporació internacional comença a robar el temps de tothom, a ningú li queda temps per estar amb ella, i molt menys amb els seus amics i familiars. Momo, juntament amb el Mestre Hora, el guardià del temps, són els únics que poden enfrontar-se a els lladres del temps abans de que tot es perdi per sempre”, es pot llegir en la sinopsis.

Momo està escrita i dirigida per Christian Ditter. Està produïda per Christian Becker i Amara Palacios, amb Martin Moskowicz, Oliver Berben, Roman Hock i Wolf-Dieter von Gronau com a productors executius. És una producció de Rat Pack Filmproduktion, Constantin Film Production i Westside Filmproduction en associació amb Michael Ende Productions i Pakt Media.

Actualment la producció està en marxa a Croàcia i Eslovènia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada