Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dijous, 2 de maig del 2024

'Avengelyne'.

Recentment ens hem assabentat de que s’estava desenvolupant una pel·lícula d’acció real basada en la sèrie de còmics de fantasia i terror de Rob Liefeld, Avengelyne i tenim algunes actualitzacions, des de Deadline.

Com es va informar anteriorment, el projecte estarà dirigit per Olivia Wilde (Don’t Worry Darling), amb LuckyChap, la companyia que Margot Robbie dirigeix amb Tom Ackerley i Jose McNamara i Simon Kinberg, a bord per a produir. Ara, ens hem assabentat de que Warner Bros. està negociant tancar un acord de drets cinematogràfics de set xifres per a la pel·lícula i l’escriptor de Poor Things, Tony McNamara, ha signat per a escriure’n el guió.

El mitjà també ha confirmat que Robbie està interessada en interpretar el paper principal, però sembla que la seva decisió despendrà del guió.

S’estava treballant en una versió anterior de la pel·lícula el 2013, amb l’ex actriu de The Mandalorian, Gina Carano com a protagonista.

El còmic va ser creat per Liefeld i Cathy Christian i es centra en un àngel caigut que lluita contra les forces del mal. “Avengelyne va ressonar tant poderosament entre l’audiència perquè la seva història de redempció és molt identificable”, va dir Liefeld anteriorment sobre el personatge. “Un àngel caigut, sentenciat a redimir-se servint a la humanitat, la Terra és un entorn estrany per a ella i ha d’adaptar-se per a salvar-se a ella mateixa i a la humanitat. El seu dilema aporta humor en mig del motor argumental més ampli que impulsa el seu viatge”.

La sinopsis des de Deadline diu: “Avengelyne és un àngel que lluita contra les forces del mal i sovint es troba cara a cara amb dimonis i monstres. Ella era la guerrera més temuda a Heaven’s Warhost, havent irromput sense ajuda a Pandemonium, la fortalesa exterior del infern, per a enfrontar-se al mateix Diable. Ella és un àngel caigut, desterrat del Cel per Déu després d’haver estat enganyat per a qüestionar el seu amor pels humans. Avengelyne va ser desposseïda de totes les seves habilitats angelicals, més enllà de la seva gran força i la seva sang, que, un cop extreta del seu cos, podria fer-se servir com a arma o miracle un cop potenciada citant versicles de la bíblia. Avengelyne utilitza els seus poders per a lluitar contra els dimonis a la terra i està essent preparada per a ser l’última esperança de la humanitat en el Harmaguedon esdevenidor”.

Wilde es va fer un nom com actriu abans de cridar l’atenció amb el seu debut com a directora, la pel·lícula sobre l’adolescència de 2019, Booksmart. Després va dirigir el divisiu thriller de 2022, Don’t Worry Darling i el pròxim cop dirigirà Naughty de Universal, que LuckyChap també està produint.

Robbie és, per descomptat, coneguda per interpretar a Harley Quinn en les pel·lícules de Birds of Prey i Suicide Squad i recentment va elevar considerablement el seu perfil al protagonitzar i produir Barbie de Greta Gerwig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada