Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 7 de maig del 2024

'Superman'.

Quina forma de començar la setmana!

Ahir, DC Studios, James Gun i Warner Bros. van revelar oficialment el primer vestit del nou Superman de David Corenswet, la primera pel·lícula del DCU.

Sembla com si Clark estigués preparant-se per a cordar-se les botes i patrullar l’horitzó de Metrópolis en la imatge. Mentre està assegut, queda clar que aquesta nova versió del Home d’Acer tindrà els icònics calçotets vermells del superheroi.

La primera imatge oficial del vestit de Superman provablement es degui al fet de que la filmació sortirà dels confins darrera de les càmeres dels estudis Trilith a Fayetteville, Georgia i es filmarà a Macon i més tard a Clevaland, Ohio.

A primera vista, sembla com si el vestit estigués fortament inspirat en el vestit de Superman del reinici New 52 de DC Comics de 2011, amb lleugeres variacions.

Post by @jamesgunn
View on Threads

Com es va dir anteriorment, Superman, anteriorment titulat Superman: Legacy, s’està filmant actualment en un escenari de so privat i fortament custodiat a Atlanta, el que explica la falta de fotografies des del set i filtracions que generalment acompanyen a les pel·lícules de còmics de gran pressupost.

A més a més de la filmació a Macon, Georgia, el repartiment i l’equip també viatjaran aviat a Ohio, on provablement filmaran en un lloc que potencialment podria fer-se servir per el Saló de la Justícia.

Sembla que Gunn complirà una doble funció durant els pròxims mesos, ja que també dirigirà alguns episodis de la segona temporada de Peacemaker, que també s’està filmant a Trilith.

Amb les càmeres llestes per a filmar al aire lliure aviat, l’esperança entre els fans és que Gunn i DC Studios revelin aviat el primer cop d’ull oficial complet del vestit del Home d’Acer de Corenswet.

S’esperava que la revelació es produís en l’aniversari del primer lliurament de Action Comics #1, però tot i que Gunn ha compartit una publicació a les xarxes socials amb Corenswet i Rachel Brosnahan, la demanda no va ser revelada.

La pel·lícula escrita i dirigida per James Gunn, està protagonitzada per David Corenswet com a Kal-El/Clark Kent, Rachel Brosnahan com a Lois Lane, Nathan Filion com a Guy Gardner/Green Lantern, Isabela Merced com a Hawkgirl i Edi Gathegi com a Mister Terrífic.

Completen el repartiment Sean Gunn com a Maxwell Lord, María Gabriela de Faría com a Angela Spica/The Engineer, Terence Rosemore com a Otis, Wendell Pierce com a Perry White, Sara Sampaio com a Eve Teschmacher i Anthony Carrigan com a Metamorpho.

A més a més, Gunn ha confirmat que Nicholas Hoult interpretarà a Lex Luthor. Milly Alcock també ha estat escollida com a Supergirl i també s’espera (però no està confirmat) que aparegui a Superman.

Pruitt Taylor Vince ha estat escollit per interpretar a Jonathan Kent, i Neva Howell per a interpretar a Martha Kent.

Superman, s’estrenarà el 11 de Juliol de 2025, és la primera pel·lícula del reinici del DCEU de Gunn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada