Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 23 de maig del 2024

'Beetlejuice Beetlejuice'.

Warner Bros. Pictures ha publicat un nou tràiler de Beetlejuice Beetlejuice.

El nou tràiler de Beetlejuice Beetlejuice, la tant esperada seqüela de Beetlejuice de 1988, mostra el retorn de l’estimat personatge del mateix nom i interpretat per Michael Keaton. Dirigida per Tim Burton, la pel·lícula s’estrena als cinemes el mes de setembre.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell publicat fa un dia (via comicbookmovie.com)...

          

          


“Beetlejuice ha tronat! Després d’una tragèdia familiar inesperada, tres generacions de la família Deetz tronen a la seva llar a Winter River”, diu la sinopsis oficial. “Encara turmentada per Beetlejuice, la vida de Lydia fa un gir quan la seva rebel filla adolescent, Astrid, descobreix el misteriós model de la ciutat a l’àtic i el portal al Més Enllà sobre accidentalment. Amb problemes a ambdós regnes, és sols qüestió de temps fins que algú digui el nom de Beetlejuice tres cops i el trapella dimoni torni per a deslligar el seu propi tipus de caos”.

Juntament amb Keaton, Beetlejuice Beetlejuice està protagonitzat per Winona Ryder com a Lydia Deetz, Catherine O’Hara com a Delia Deetz, Justin Theroux com a Rory, Monica Belluci com l’esposa de Betelgeuse, Jenna Ortega com a Astrid Deetz i Willem Dafoe com a Wolf Jackson.

A més a més, Arthur Conti, Filipe Cates i Burn Gorman també protagonitzen.

La història de Beetlejuice Beetlejuice prové de Alfred Gough, Miles Millar i Seth Grahame-Smith, amb Gough i Millar escrivint el guió. Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper i Burton produeixen la pel·lícula, mentre que Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith i David Katzenberg són els productors executius.

Beetlejuice Beetlejuice s’estrena als cinemes dels Estats Units i IMAX el 06 de setembre de la mà de Warner Bros. Pictures. Mentre tant, la pel·lícula Beetlejuice de 1988, que també va estar dirigida per Tim Burton, es transmet actualment a AMC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada