Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 26 de maig del 2024

'After the Hunt'.

Una de les protagonistes de The Bear, Ayo Edebiri, s’ha unit al pròxim thriller de Amazon MGM Studios, After the Hunt, del director Luca Guadagnino, ens informen des de Deadline. Edebiri protagonitzarà al costat de Julia Roberts i Andrew Garfield.

Els detalls sobre el paper de Edebiri encara es desconeixen, però la sinopsis oficial descriu la pròxima pel·lícula com “un intens thriller dramàtic” sobre una professora universitària que es troba en una situació difícil quan un alumne destacat acusa a un dels seus companys. Mentre la professora s’enfronta a la sobtada circumstància, “un obscur secret del seu propi passat amenaça de sortir a la llum”.

Segons el mitjà, la producció de After the Hunt començarà aquest estiu. També s’espera que la pel·lícula arribi als cinemes el pròxim any.

Millor coneguda per interpretar a Sydney Adamu en l’exitosa sèrie de The Bear, Edebiri també va posar veu a Envy, personatge de la seqüela Inside Out 2, que arribarà als cinemes el 14 de juny. També ha protagonitzat diverses pel·lícules i sèries de televisió, inclòs The Sweet East, Bottoms, Dickinson i Abbott Elementary. Això es suma a la quantitat de participacions com a actriu de doblatge, com ara a Spider-Man: Across the Spider-Verse, Teenage Mutant Ninja Turles: Mutant Myhem, Big Mouth i Clone High.

Per l’altre costat, Guadagnino té una carrera com a director estel·lar que a impulsat la seva carrera a l’estretosfera, incloent I Am Love, A Bigger Splash, Call Me By Your Name, Suspiria i Bones and All. Els seu últim drama Deportiu, Challengers, va fer el seu debut amb uns ingressos de taquilla impressionants.

El pròxim projecte de Guadagnino, tot i que encara es desconeix més informació, es perfila com una emocionant incorporació al catàleg de pel·lícules del director, amb Roberts i Garfield, ambdós coneguts per les seves dots interpretatives, protagonitzant al costat d’una de les actrius més sol·licitada d’aquesta generació, Edebiri.

Escrita per Nora Garrett, la pel·lícula estarà produïda per Brian Grazer i Allan Mandelbaum de Imagine Entertainment. Guadagnino també produirà a través de la seva companyia Frenesy. Els productors executius inclouen a Karen Lunder i Garrett de Imagine Entertainment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada