Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 27 de maig del 2024

'The Woman in the Yard'.

S’han incorporat dos nous membres al repartiment de la misteriosa pel·lícula de Blumhouse, The Woman in the Yard.

Danielle Deadwyler actuarà en el film al costat de Okwui Okpokwasili i Russell Hornsby i Peyton Jackson i Estella Kahiha, ara s’han unit a ells.

Jackson ha actuat a Nobody’s Fool, de Tyler Perry, American Refugee, Respect i la sèrie nominada al Emmy Best Foot Forward.

Kahiha va començar la seva carrera a The Storied Life of AJ Fikry i va tenir papers a Origin, Black Family Mafia de Ava DuVernay i aviat apareixerà en la sèrie Will Trent.

La pel·lícula estarà dirigida per Jaume Collet-Serra, a partir d’un guió escrit per Sam Stefanak. Aquesta pel·lícula, marca una reunió després de que Collet-Serra i Deadwyler treballessin junts en el thriller d’acció recentment estrenat Carry On.

Collet-Serra és millor conegut per la nova versió de House of Wax, la pel·lícula sobre taurons de Blake Lively The Shallows i l’aventura de Disney Jungle Cruise, protagonitzada per Dwayne Johnson i Emily Blunt.

Inicialment, la pel·lícula estava programada per estrenar-se el 10 de gener de 2025, però el passat mes de març es va endarrerir. Segons una informació de Deadline, encara no hi ha nova data d’estrena per a la misteriosa pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada