Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 22 de maig del 2024

'The Entretainment System is Down'.

Ruben Östlund, el qual la seva pel·lícula satírica Triangle of Sadness va obtenir tres nominacions al Oscar, té un altre sàtira pròxima anomenada The Entertainment System is Down. El passat mes d’abril, va saber en termes de càsting que Keanu Reeves estava en converses per a unir-se a la nova pel·lícula. Ara segons Deadline, Kirsten Dunst i Daniel Brühl també s’han unit al repartiment.

Triangle of Sadness ja va sorprendre a la crítica, sobre un creuer de luxe que lluita per sobreviure en una illa deserta. La pròxima sàtira de Ruben Östlund es desenvoluparà aquest cop en un avió. Ja estàvem emocionats de saber que Keanu Reeves participarà en aquest pròxim projecte.

Kirtsen Dunst va interpretar a un vampir a Interview with a Vampire, a una animadora a Bring it On i al interès amorós de Peter Parker a Spider-Man. L’any 2022, Dunst va rebre el reconeixement de l’acadèmia amb la seva primera nominació al Oscar per The Power of the Dog. Just quan l’estrella de María Antonieta li va dir a Marie Claire que el seu paper nominat al Oscar l’enquadrava com “la mare trista”, aquests papers en particular se’n van anar per la finestra després de protagonitzar Civil War, interpretant a una fotoperiodista que cobreix regularment zones de guerra.

Daniel Brühl es va presentar davant el públic en general interpretant a un heroi de guerra alemany nazi a Inglorious Basterds. Va obtenir un reconeixement més gran i aclamació de la crítica interpretant a Niki Lauda a Rush, obtenint moltes nominacions, inclòs un Globus d’Or. També ha estat en projectes de Marvel Studios interpretant a Helmut Zemo a Capità Amèrica: Guerra Civil i a la sèrie de Disney+ The Falcon and the Winter Soldier.

Encara no sabem quins personatges interpretaran.

Com prediu el títol de l’última pel·lícula de Ruben Östlund, la trama gira al voltant de l’averia del sistema d’entreteniment durant un vol de llarga distància. Els passatgers experimentaran l’horror del avorriment a milers de peus d’altura. “Poc després de l’enlairament, la tripulació del vol els diu als passatgers que el sistema d’entreteniment no funciona. Ara estan atrapats en un vol de 15 a 17 hores sense cap entreteniment digital. No tenen les pantalles a les que estem acostumats en el nostre món contemporani. Llavors serà un estudi de com interactuar els essers humans en aquest petit laboratori que és un avió. Examinarà com els essers humans moderns estan destrossats en aquestes circumstàncies”.

“La fúria aèria és un terme que s’utilitza quan un passatger es torna tant violent que han de procedir amb un aterratge d’emergència d’un vol. Vaig llegir un estudi al respecte i van descobrir que quan els passatgers de classe econòmica aborden amb clàusula executiva o primer classe, el risc mitjà augmenta quatre vegades. És un fet súper interessant perquè diu molt sobre quelcom que és cert: que la desigualtat ens està provocant, la desigualtat ens està frustrant. I si veiem que ens enfrontem a la desigualtat, crec que també existeix el risc a la nostre societat de que provoqui fúria”.

The Entertainment System is Down es va inspirar en l’experiment de psicologia real de la Universitat de Virginia anomenat “El desafiament de la ment desconnectada”. Els participants no estaven contents de passar entre 6 i 15 minuts sols en una habitació sense res a fer. L’experiment va superar els límits al permetre que els participants escollissin prémer un botó per a aplicar una descàrrega elèctrica inofensiva però dolorosa. Si pots creure-ho, una quarta part de totes les dones i dues terceres parts de tots els homes van prémer el botó. Inclús un home es va administrar 190 descàrregues elèctriques.

La pròxima sàtira de Ruben Östlund ens fa preguntar quins límits acceptaran els personatges de The Entertainment System is Down. El rodatge està previst per a principis de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada