Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 4 de maig del 2024

'Captain Britain Series'.


Quan Disney va adquirir 20th Century Fox, Marvel Studios va recuperar els drets de Els Quatre Fantàstics i els X-Men. El Capità Bretanya pot o no caure en l’última categoria, però és un personatge que hem estat esperant veure en el UCM durant molt de temps.

Estem força segurs de que Brian Braddock sempre a pertangut a Marvel Studios, i tant sols la seva germana Betsy Braddock i alguns components secundaris mutants provablement estaven fora dels límits abans de la fusió de Disney i Fox.

De totes maneres, un nou rumor compartit per My Time to Shine Hello, afirma que s’està preparant una sèrie de televisió de Capità Bretanya per a Disney+. Això és tot el que hi ha per ara, però sorprendria que els còmics MI13 i Excalibur de Marvel no influïssin en el que veurem.

Tampoc hi ha cap informació sobre la data d’estrena ni sobre els herois i dolents que ocuparan un lloc central més enllà del Capità Bretanya (que podria ser Brian o, si Marvel Studios segueix els còmics recents, Betsy).

L’última actualització significativa sobre el Capità Bretanya va venir del president de Marvel Studios, Kevin Feige, fa quasi set anys, quan va dir: “Ho hem discutit. Hi ha molts actors que venen i pregunten sobre aquest paper, així que ja veurem”. No està clar perquè ha abastat tant de temps, particularment perquè hi ha hagut diverses oportunitats d’afegir a Braddock dins de la varietat de personatges que ja han aparegut.

Juntament amb la sèrie de televisió Secret Invasion de l’any passat, Marvel Studios ha ambientat algunes pel·lícules del UCM en el Regne Unit, incloses Thor: The Dark World i Spider-Man: Far From Home. Tot i això, una sèrie que posi en relleu als nombrosos superherois del país (Union Jack n’és un altre) és un concepte amb molt de potencial.

Un actor que podria haver-li preguntat a Feige sobre el paper és l’ex Superman, Henry Cavill. “Mai diré un personatge de Marvel que ja estigui essent interpretat per un altre persona, perquè tots estan fent un treball increïble”, va dir l’any 2021 quan se li va preguntar sobre la possibilitat d’unir-se al UCM.

“De totes maneres, tinc internet i he vist diversos rumors sobre el Capità Bretanya i seria molt divertit fer una versió genial i modernitzada d’això, com la forma en que van modernitzar el Capità Amèrica. Hi ha quelcom divertit en això, i jo M’encanta ser britànic”.

El Captain Britain va ser creat per Chris Claremont i Herb Trimpe i va fer el seu debut l’any 1976. Dotat d’habilitats sobrehumanes gràcies al místic Amulet de Dret, el Capità Bretanya és un heroi patriòtic que defensa el Regne Unit i el Multivers; tot i això, és el treball de Alan Moore en el personatge el que el va ubicar en el mapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada