Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 4 de maig del 2024

'The Fantastic Four'.


Paul Walter Hauser ha estat escollit per incorporar-se al repartiment de Els Quatre Fantastics.

Segons Deadline, Hauser ha estat escollit per a un paper no revelat en la pròxima pel·lícula del UCM dirigida per Matt Shakman.

S’uneix a Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, Ebon Moss-Bachrach i Julia Garner.

Hauser és conegut per protagonitzar pel·lícules com I, Tonya de 2017, Super Troopers 2 de 2018, BlacKkKlansman de 2018, Richard Jewell de 2019, Da 5 Bloods de 2020, Cruella de 2021 i Orion and the Dark de 2024.

També posarà veu a vergonya a Inside Out 2 de Pixar, que s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el pròxim mes de juny i protagonitza al costat de Matt Damon, Casey Affleck i Hong Chau a The Instigators, que arribarà a Apple TV+ el mes d’agost.

Hauser ha estat escollit recentment com el Capità Ed en el pròxim reinici de Naked Gun que arribarà el 2025. A més a més, interpreta a Raymond “Stingray” Porter a la sèrie Cobra Kai de Netflix.

Matt Shakman dirigeix la pel·lícula i ha treballat amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i amb Cam Squires de WandaVision en el guió de Els Quatre Fantastics i Eric Pearson (Black Widow) s’ha unit recentment per a donar-li un polit final.

S’espera que la producció comenci aquest estiu i la pel·lícula s’estreni el juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada