Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 24 de maig del 2024

'The Monkey'.


Neaon s’ha assegurat els drets nacionals de The Monkey de Osgood Perkins i espera estrenar l’adaptació de Stephen King el pròxim any. (via comingsoon.net)

Neon té una història recent amb Osgood Perkins, havent-se associat per al seu pròxim horror del assassí en sèrie protagonitzat per Nicolas Cage i Maika Monroe, Longlegs.

A The Monkey, els germans bessons Hal i Bill descobreixen un vell mono de joguet del seu pare a l’àtic. Una sèrie de morts espantoses comencen a ocórrer al seu voltant. Els germans decideixen llençar el mono i seguir amb les seves vides, separant-se amb el pas dels anys. Però quan les misterioses morts comencen de nou, els germans han de reunir-se per a trobar una manera de destruir el mono per sempre abans de que acabi amb la vida de tots els que estan a prop d’ells.


The Monkey de Stephen King es va publicar per primer cop l’any 1980. Posteriorment va ser revisat i reeditat en la col·lecció Skeleton Crew de 1985.

The Monkey estarà escrita i dirigida per Osgood Perkins, el fill de Anthony Perkins. La seva carrera com a director s’ha centrat molt en el gènere, amb pel·lícules intrigants com The Blackcoat’s Daughter i Gretel & Hansel.

La pel·lícula estarà protagonitzada per Theo James (Divergent), Elijah Wood (Come to Daddy), Tatiana Maslany (She-Hulk: Attorney at Law), Rohan Campbell (Halloween Ends), Christian Convery (Cocaine Bear) i Sarah Levy (Schitt’s Creek).

Neon ha estat darrera d’una barreja elèctrica i emocionant de pel·lícules en els últims temps, inclosa la recent estrenada Immaculate de Sydney Sweeney, l’aclamada pel·lícula animada Robot Dreams i Cuckoo, protagonitzada per Hunter Schafer.

Neon té com a objectiu estrenar The Monkey durant el 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada