Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 20 de maig del 2024

'Nova'.


En els últims dies, hem tornat a escoltar rumors sobre els plans de Marvel Studios per a Nova. El personatge ja estat ignorat durant massa temps i el director de Guardians de la Galàxia, James Gunn, admet feliçment que l’heroi mai va interessar.

L’expectativa és que quan el personatge finalment aparegui al UCM, Sam Alexander ostentarà el obtindrà el ‘testimoni’ de Nova. Tot i això, és possible que encara hi hagin plans per a que Richard Rider actuï com a mestre o soci del adolescent.

Parlant amb Screen Rant, el director de Televisió, Streaming i Animació de Marvel Studios, Brad Winderbaum, semblava insinuar accentuadament que Nova està destinat a prendre el vol a Disney+.

“És un territori nou per a nosaltres, desenvolupar més espectacles dels que produïm”, va començar. “Nova certament és emocionant per a nosaltres, tenim algunes idees genials bullint a foc lent. Crec que hi ha molt de potencial aquí. També estimo al Nova, dels còmics, especialment de la era de Richard Rider...veurem que passa”.

“Com vas dir, hi ha un nombre limitat d’espai d’estrena en el calendari, però volem assegurar-nos de que tot el que fem sigui el millor possible”, va afegir Winderbaum. “Però diré que és un projecte particular que ens entusiasme i que ens agrada desenvolupar”.

Un altre gran conclusió d’aquests comentaris és el fet de que, si bé Nova roman en desenvolupament al costat d’una gran quantitat d’altres sèries de televisió del UCM, no està oficialment en procés (tot i que alguns insiders afirmen el contrari).

A menys que la major part de l’acció es desenvolupi a la Terra, és provable que Nova sigui un projecte de gran pressupost, el que fa que el seu debut al streaming sigui qüestionable quan Disney cerca reduir costos.

Nova, el qual el nom real és Richard Rider, va aparèixer per primera vegada a The Man Called Nova #1 l’any 1976, creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista John Buscema. Richard Rider es converteix en Nova quan Rhomann Dey, un membre moribund de la força policial intergalàctica coneguda com a Nova Corps, l’escull per heretar els seus poders i deures.

Com Nova, Rider obté força sobrehumana, vol i la capacitat d’absorbir i projectar energia, tot això atorgat per Nova Force, la font de poder de Nova Corps. També utilitza un casc que proporciona funcions avançades de suport vital, comunicació i accés a Xandarian Worldmind, una supercomputadora que conté el coneixement i les experiències dels Nova Corps.

Sam Alexander és el segon personatge que assumeix el ‘testimoni’ de Nova en l’univers de Marvel Comics. Va ser creat per l’escriptor Jeph Loeb i l’artista Ed McGuinness i va aparèixer per primer cop a Marvel Point One #1 l’any 2011.

Sam és un adolescent de Carefree, Arizona. El seu pare, Jesse Alexander, era membre dels Nova Corps, però Sam inicialment el coneix com un conserge de poc fiar. Després de que Jesse desapareix , Sam descobreix el casc de Nova del seu pare, que li atorga accés als poders de Nova Force.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada