Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 8 de maig del 2024

'Blade Runner 2099'.


Segons Deadline, la guanyadora del oscar Michelle Yeoh ha signat per a un paper important en la pròxima sèrie Blade Runner 2099 de Prime Video, que du molt de temps en desenvolupament i que serveix com a seqüela de la pel·lícula Blade Runner 2049 de Denis Villeneuve de 2017.

Yeoh apareixerà a la sèrie com un personatge anomenat Olwen, qui és descrita com “una replicant propera al final de la seva vida”. (via Variety)

Això marca l’últim projecte de ciència-ficció de Yeoh després de les seves aclamades actuacions a la sèrie Star Trek: Discovery com la Capitana Philippa Georgiou i en la pel·lícula Everything Everywhere All at Once de 2022 com a Evelyn. A més a més de Blade Runner 2099, també apareixerà en diverses pel·lícules pròximes d’alt perfil, com Wicked i la pròxima seqüela de Avatar, així com en el spin-off televisiu de Star Trek: Section 31.

Blade Runner 2099 es va anunciar per primera vegada el setembre del 2022, amb Jodie Comer prèviament en negociacions per a protagonitzar la sèrie. Estarà dirigida i produïda per Jonathan van Tulleken (Shōgun), qui es va unir al projecte després de que el director Jeremy Podeswa abandonés degut a conflictes d’agenda ocasionats per les vagues de Hollywood del any passat. La sèrie està escrita i produïda executivament per la showrunner Silka Luisa. Els productors executius són Michael Green, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Cynthia Yorkin, Frank Giustra, Isa Dick Hackett, Tom Spezialy i Richard Sharkey.

“El film Blade Runner, dirigit per Ridley Scott, és considerada un dels millors i més influents films de ciència-ficció de tots els temps, i estem emocionats de presentar Blade Runner 2099 als nostres clients mundials de Prime Video”, va dir el director de Amazon Studios Global Television, Vernon Sanders en un comunicat (Des de Variety). “Ens sentim honrats de poder presentar aquesta continuació de la franquícia Blade Runner i estem segurs de que al associar-nos amb Ridley Soctt, Alcon Entertaiment, Scott Free Productions i la extraordinàriament talentosa Silka Luisa, Balde Runner 2099 mantindrà l’intel·lecte, els temes i l’esperit dels seus predecessors cinematogràfics”.

La producció ja ha començat a Praga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada