Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 28 de maig del 2024

'Booster Gold'.


DC Studios ha escollit a Superman i Supergirl, deixeu-nos preguntar-nos qui serà el següent. Lanterns sembla estar prenent forma, mentre que també es parla de que Booster Gold està a prop de començar la producció (hi ha el rumor que el personatge principal ha estat escollit en secret).

Si bé recomanem insistentment prendre’s això amb una mica de sal pel fet d’on ve al informació, Film Front afirma saber quin són els tres preferits per a interpretar a Booster Gold en el DCU.

Històries més importants que aquesta han estat revelades per mitjans més petits, i és per això que no descartem la història per complet!

Segons el lloc web, Dylan Playfair, Fionn Whitehead i Patrick Schwarzenegger estan fent proves de pantalla per al paper de Booster. No està clar quin d’ells ha estat potencialment l’escollit o inclús si algun d’ells encara està en la cursa.

Playfair és millor conegut pel seu treball a Letterkenny i la franquícia Descendents. Mentre tant, Whitehead s’ha fet un nom a Dunkirk, Black Mirror: Bandersnatch i Great Expectations.

En quant a Schwarzenegger, és fill del icona de pantalla Arnold Schwarzenegger i s’ha establert com una estrella per dret propi gràcies a papers destacats a Terminal List i Gen V.

Si ens guiem per aquests noms, DC Studios està cercant un Booster Gold més jove. Si aquest rumor no és cert, James Gunn segurament el desacreditarà abans de que acabi el dia.

El cineasta ha dit anteriorment que la sèrie de comèdia explorarà el “síndrome del impostor com a superheroi”. El codirector executiu de DC Studios, Peter Safran, ha descrit al personatge com “un perdedor del futur que utilitza tecnologia bàsica del futur per a tornar al present” i pretén ser un superheroi.

Booster Gold va ser creat per l’escriptor Dan Jurgens i va aparèixer per primera vegada a Booster Gold #1 l’any 1986. El seu veritable nom és Michael Jon Carter, una ex estrella de futbol del segle 25 que és converteix en u n heroi que viatge en el temps.

Crater desil·lusionat per la seva falta d’èxit i fama en la seva època, roba tecnologia avançada, inclòs in vestit de poder i un company robòtic anomenat Skeets i viatge al segle XX per a convertir-se en superheroi. Inicialment motivat per la fama i la fortuna, Booster Gold eventualment madura fins a convertir-se en un heroi genuí, utilitzant les seves habilitats per a protegir als innocents i defensar la justícia.

Conegut per la seva personalitat enginyosa, la seva inclinació per l’autopromoció i sovint, retratat com un personatge adorable, tot i que imperfecte, ha estat membre de diversos equips de superherois, inclosa la Lliga de la justícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada