Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 10 de maig del 2024

'The Fantastic Four'.


Els Quatre Fantàstics ha trobat al seu dolent!

Després de la notícia anterior sobre el càsting, des de The Hollywood Reporter s’ha assabentat de que l’actor anglès Ralph Ineson ha estat escollit per el cobdiciat paper de Galactus en la pròxima pel·lícula de Marvel Studios.

S’uneix al repartiment encapçalat pel tres vegades nominat al Primetime Emmy Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) és Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) és Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) és Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) és Ben Grimm.

Completen el repartiment Julia Garner (Ozark) com a Shalla-Bal/Silver Surfer, Paul Walter Hauser i John Malkovich.


Els detalls de la trama es mantenen actualment sota clau en l’edifici Baxter, però sabem que la pel·lícula es desenvoluparà en la dècada de 1960, durant el mateix període de temps en que es va concebre originalment el súper equip. Tot i això, queda per veure si la nova pel·lícula es desenvolupa dins la mateix línia de Temps Sagrada. De qualsevol manera, es preveu que Galactus sigui el principal antagonista, i el seu Silver Surfer també tindrà un paper destacat.

El càsting ha augmentat molt en les últimes setmanes, en previsió d’un gran calendari de producció aquest estiu a Anglaterra.

Matt Shakman dirigeix la pel·lícula i ha treballat amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i amb Cam Squires de WandaVision en el guió de Els Quatre Fantastics i Eric Pearson (Black Widow) s’ha unit recentment per a donar-li un polit final.

Ineson és millor conegut pel públic pel seu treball com a Dagmer Cleftjaw a Game of Thrones de HBO i Amycus Carrow en la franquícia de Harry Potter. Els seus papers més destacats també inclouen la comèdia de la BBC The Office, The Witch, Chernobyl de HBO, The Green Knight, Final Fantasy XVI, Kingsman: The Secret Service, The Huntman: Winter’s War, Star Wars: The Last Jedi, Reday Player One, The Northman, The Creator, entre d’altres. També va tenir un petit paper a Guardians de la Galàxia de James Gun.

El podrem veure properament a Nosferatu de Robert Eggers a finals d’aquest any i actualment es troba filmant Frankenstein de Guillermo Del Toro per a Netflix.

Abans d’aquesta pel·lícula, la primera família de Marvel va aparèixer a Els Quatre Fantàstics de 2005, protagonitzada per Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis i Julian McMahon. Aviat li va seguir una seqüela, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, que també presenta a Galactus, però degut a una resposta menys ideal, la tercera pel·lícula d’aquesta saga va ser cancel·lada.

20th Century Fox va reiniciar la saga amb Fantastic Four de 2015, protagonitzada per Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell i Toby Kebbell, però va resultar ser un gran fracàs comercial i de crítica, pel que la franquícia va quedar de banda un cop més fins que Marvel Studios va tornar ha adquirir els drets.

The Fantastic Four s’estrenarà als cinemes el 25 de Juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada