Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 23 de maig del 2024

'Beverly Hills Cop: Axel F.'

S’ha publicat el tràiler oficial de Beverly Hills Cop: Axel F. Netflix ha compartit el primer tràiler de Beverly Hills Cop 4, en la que Eddie Murphy reprèn el seu paper de Axel Foley. La pel·lícula s’estrenarà a la plataforma el 03 de Juliol d’enguany.

“El detectiu Axel Foley (Eddie Murphy) ha tronat de nou a Beverly Hills. Després de que la vida de la seva filla es veu amenaçada, ella (Taylour Paige) i Foley s’uneixen amb un nou soci (Joseph Gordon-Levitt) i vells amics com Billy Rosewood (Juez Reinhold) i John Taggart (John Ashton) per a fer pujar la temperatura i descobrir una conspiració”, diu la sinopsis de la pel·lícula.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Beverly Hills Cop: Axel F és el debut com a director de llargmetratges de Mark Molloy, que dirigeix a partir d’un guió escrit per Will Beall, Tom Gormican i Kevin Etten, basat en els personatges creats per Danilo Bach i Daniel Petrie Jr. al costat de Murphy. Al costat de Murphy, Paige, Gordon-Levitt, Reinhold i Ashton, la pel·lícula també està protagonitzada per Kevin Bacon, Paul Reiser, Bronson Pinchot i Mark Pellegrino.

Els productors executius són Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster i Lorenzo Di Bonaventura. Els productors són Murphy, Jerry Bruckheimer, Chad Oman i Melissa Reid.

La Primera pel·lícula de Beverly Hills Cop va estar dirigida per Martin Brest a partir d’un guió escrit per Daniel Petrie Jr, i es va estrenar l’any 1984. Seguia la història del intel·ligent detectiu de Detroit Axel Foley, qui va anar a Beverly Hills, California, per investigar l’assassinat del seu amic Mikey, interpretat per James Russo. El film també va estar protagonitzada per el jutge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher i Ronny Cox. També va obtenir dues nominacions als Globus d’Or, incloent a Millor Film i Millor Guió, i va ser el film més taquiller de 1984 amb un total de $234.760.478 a nivell domèstic i uns altres $81,6M a nivell internacional i un global de $316.360.478.

Aquest film li van seguir dues seqüeles, Beverly Hills Cop II de 1987 i Beverly Hills Cop III l’any 1994. Les tres pel·lícules de Beverly Hills Cop es poden veure actualment a Paramount+, mentre que la pel·lícula original també està disponible a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada