Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 18 de maig del 2024

'Rumors Marvel'.


El director executiu de Disney, Bob Iger, li ha encomanat a Marvel Studios tornar a prevaldre qualitat per sobre de quantitat. És per això que, en el futur, tindrem tres pel·lícules per any i tant sols dues sèries de televisió a Disney+.

Apostaríem a que Kevin Feige apareixerà tant en la Comic-Con de San Diego com en la D23 Expo, per a compartir una llista actualitzada de la Saga del Multivers, però dels últims dies ens han arribat actualitzacions, de part del recopilador Daniel Richtman.

Comencem per a Spider-Man 4. Es suposa que es començarà a filmar aquesta tardor i la planificació és que la pel·lícula arribi als cinemes tan aviat com la tardor del 2025. És un canvi ràpid, però molt en la línia del escala murs en les seves pel·lícules individuals.

Aquí és on les coses es posen realment interessants: Ritchman afegeix que la ‘resta’ de Venom que va restar a la Terra 616 al final de Spider-Man: No Way Home, jugarà un paper molt important a la pel·lícula. Donant la vessant fosca en la que provablement es trobarà Peter Parker després de la mort de la seva tia May i el fet de que el món l’ha oblidat, això té sentit.

En altres notícies, es parla de que el projecte de Young Avengers de Marvel Studios començarà a filmar-se a principis de 2025, amb Hailee Steinfeld a Kate Bishop i a Avengers 5 -la temporada 2 de Hawkeye també es basa en rumors recents-.

Finalment, per als fans del terror, hem escoltat que la idea actual és que les càmeres comencin a gravar Midnight Suns tan aviat com Blade acabi la producció.

En el MCU, hi ha diversos personatges que podrien formar part de Midnight Suns, inclòs: Doctor Strange, Clea, Black Night i Man-Thing. Tot i això, amb les pròximes pel·lícules dels Venjadors apropant-se ràpidament, estem una mica sorpresos de que Marvel Studios hagi trobat espai per aquestes pel·lícules.

Un personatge que esperem que aparegui a l’equip és El Cavaller Lluna de Oscar Isaac. “Hi ha hagut algunes converses específiques. Van ser agradables. La revelació dels detalls és que no n’hi ha. No sabem [si hi haurà una segona temporada], però estem parlant d’això”, va fer broma no fa molt l’actor.

Ja sigui que [El Cavaller Lluna de Isaac torni] en alguna cosa grupal o potser sorgeixi una gran idea per a una segona temporada o si és una pel·lícula independent o el que sigui que pugui ser”, va afegir Isaac. “Crec que és simplement abordar-lo d’aquesta manera. El primer és la història”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada