Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 17 de maig del 2024

'The Black Phone 2'.


Universal Pictures ha endarrerit l’estrena de The Black Phone 2, protagonitzada per Ethan Hawke com a ‘El Segrestador’.

Segons Deadline, The Black Phone 2 ara arribarà als cinemes dels Estats Units el 17 d’octubre de 2025. Actualment no hi ha altres pel·lícules programades per estrenar-se el mateix dia, tot i que Tron: Ares, protagonitzada per Jared Leto, arribarà als cinemes abans, el 10 d’octubre de 2025.

Originalment es suposava que la pel·lícula de Blumhouse s’estrenaria el 27 de juny de 2025, que és ara quan s’estrenarà la pel·lícula de Formula 1 encara sense títol protagonitzada per Brad Pitt.

The Black Phone 2 es va anunciar l’octubre de 2023. Segons Deadline, Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies i Miguel Mora tornaran a protagonitzar.

Els detalls de la trama es mantenen en secret. Scott Derrickson i C. Robert Cargill tronaran per a escriure i produir la seqüela amb Jason Blum de Blumhouse, tot i que no està clar si Derrickson tornarà a dirigir la pel·lícula.

The Black Phone es va estrenar als cinemes dels Estats Units el Juny de 2022. Dirigida per Derrickson, va resultar ser un gran èxit per a Universal Pictures, recaptant $161,4M a la taquilla mundial, per un pressupost estimat de 16 a 18 milions de dòlars.

“La pel·lícula explica la història de Finney Shaw, un nen tímid però intel·ligent de 13 anys, que és segrestat per un sàdic assassí i atrapat en un soterrani insonoritzat”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Quan un telèfon desconnectat a la paret comença a sonar, Finney descobreix que pot escoltar les veus de les víctimes anteriors del assassí. I estan decidits a assegurar-se de què el que els va passar a ells no li passi a Finney”.

The Balck Phone actualment el podeu veure a la plataforma Starz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada