Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 13 de maig del 2024

'The Mandalorian & Grogu'.


El repartiment de The Mandalorian & Grogu està incorporant una llegenda de la ciència-ficció a les seves files, ja que l’estrella de Alien i Avatar, Sigourney Weaver, està en converses per a unir-se al film.

Segons The InSneider, la tres vegades nominada al Oscar està en converses per a unir-se a la pròxima pel·lícula de Star Wars. Encara no es sap a qui interpretarà, tot i que és una veterana a l’espai de ciència-ficció després d’haver interpretat a Ellen Ripley a la saga Alien i papers duals a la franquícia Avatar. La incorporació encara no és oficial ja que el seu acord no s’ha tancat definitivament, però es parla que actualment s’està treballant en els serrells del contracte.

The Mandalorian & Grogu continuarà la història de l’exitosa sèrie de Disney+ a la gran pantalla. Els detalls de la trama es mantenen en secret per a la primera pel·lícula de Star Wars protagonitzada per Pdero Pascal, qui interpreta al Mandalorià. Jon Favreau produirà la pel·lícula a més a més de dirigir, mentre que Kathleen Kennedy i Dave Filoni també produiran.

“Els viatges de El Mandalorià a través de la galàxia de Star Wars continuen. Din Djarin, que algun cop va ser un caça-recompenses solitari, s’ha reunit amb Grogu”, diu la sinopsis de la tercera temporada. “Mentre tant, la Nova República lluita per allunyar a la galàxia de la seva obscura història. El Mandalorià es creuarà amb vells aliats i crearà nous enemics mentre ell i Grogu continuen el seu viatge junts”.

La sèrie prové dels productors executius Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist i Carrie Beck. Favreau en va ser el showrunner i un dels directors de la tercera temporada. Les temporades 1 a 3 ja estan disponibles al servei de streaming de Disney+.

The Mandalorian & Grogu està programada per arribar als cinemes el 22 de Maig de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada