Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 23 de maig del 2024

'Presumed Innocent'.

Apple TV+ ha publicat el primer tràiler complet de Presumpte Innocent (Presumed Innocent), el seu pròxim drama limitat protagonitzat per el nominat al Oscar, Jake Gyllenhaal.

El tràiler mostra a Gyllenhaal com un fiscal que es converteix en el principal sospitós del assassinat de la seva amant. Destaca el desesperat que està per demostrar la seva innocència, el qual és quelcom difícil de fer, especialment quan les proves estan en contra seu i segueixen acumulant-se. La minisèrie estarà disponible al servei de streaming, a partir del 12 de Juny amb els dos primers episodis.

“La sèrie du als espectadors a un apassionant viatge a través del horrible assassinat que trastoca a la fiscalia de Chicago quan un dels seus és sospitós del crim. La sèrie explora l’obsessió, el sexe, la política, el poder i els límits de l’amor, mentre l’encausat lluita per mantenir units a la seva família i el seu matrimoni”, es pot llegir en el resum oficial.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i un senzill cartell...

          

          


Basada en la novel·la de Scott Turow de 1987, Presumed Innocent està escrit i produït per el showrunner David E. Kelley. El drama limitat també estarà protagonitzat per Ruth Negga, Bill Camp, Elizabeth Marvel, Renate Reinsve, Peter Sarsgaard, O-T Fagbenle, Chase Infiniti, Nana Mensah, Kingston Rumi Southwick, Matthew Alan i Lily Rabe. A més d’encapçalar el repartiment, Gyllenhaal també n’és productor executiu al costat de Turow, J.J. Abrams, Matthew Tinker, Rachel Rusch Rich, Dustin Thomason, Sharr White i Miki Johnson. Abans de l’adaptació de Apple TV+, la novel·la es va adaptar per primer cop a una pel·lícula de 1990, protagonitzada per Harrison Ford com a Rusty Sabich.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada