Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 9 de maig del 2024

'Spider-Gwen'.


Madame Web hauria d’haver canviat les regles de joc per a Sony Pictures. Si bé Venom i Venom: Let There Be Carnage van ser èxits de taquilla, cap va rebre crítiques massa entusiastes i l’horrible Morbius va deixar tota la possible bona voluntat que els fans tenien cap al estudi dessagnant al terra.

Amb Madame Web anunciada com una aventura independent i una pel·lícula que finalment va posar el punt de mira en alguns dels herois del món de Spider-Man, semblava que s’estava preparant l’escenari per a una nova franquícia de superherois protagonitzada per noies. Tres noies aranya entrant en acció sota l’atenta mirada de Cassandra Webb semblava un moviment genial, però quan va arribar als cinemes...bé, ja sabeu la resta.

Madame Web, un dels més grans fracassos crítics i comercials que mai s’hagin vist en el gènere, va deixar clar que és necessari realitzar canvis. Provablement sigui massa tard per a Kraven the Hunter i Venom: The Last Dance, però Sony finalment podria estar a punt de donar una passa en la direcció correcte.

Segons My Time to Shine Hello, una pel·lícula d’acció real de Spider-Gwen es troba en les primeres etapes del desenvolupament en el estudi. No hi ha més informació per ara, però si Spider-Man romandrà fora dels límits perquè està en el UCM, podria dir-se que ella és la millor opció possible de personatge en la que concentrar-se.

Molts de vosaltres argumentaran que Miles Morales hauria de ser una prioritat més gran, però s’ha informat àmpliament que apareixerà a Spider-Man 4, preparant l’escenari per a que el UCM es centri en dos Spider-Man en aquesta pròxima trilogia.

Spider-Gwen va aparèixer per primera vegada a Edge of Spider-Verse #2 l’any 2014. Creada per l’escriptor Jason Latour i l’artista Robbi Rodriguez, aquesta Gwen Stacy prové d’un univers alternatiu on Gwen Stacy va ser mossegada per una aranya radioactiva en lloc de Peter Parker.

En la seva realitat, Peter Parker es converteix en llangardaix després d’injectar-se un sèrum i Gwen es veu obligada a enfrontar-se i derrotar-lo com a Spider-Woman. Aquest tràgic esdeveniment pesa molt en la consciència de Gwen i emmotlla les seves motivacions i accions com a superheroïna.

Bryce Dallas Howard va interpretar a Gwen a Spider-Man 3, amb Emma Stone assumint el paper a The Amazing Spider-Man. A Spider-Man: Into the Spider-Verse i Spider-Man: Across the Spider-Verse, la veu del personatge és de l’estrella de Hawkeye, Hailee Steinfeld.

Si bé Stone i Steinfeld sovint apareixen en fan art que representen a Spider-Gwen, no confiaríem en cap d’elles rebés una trucada per a interpretar-la, ja que el llança teranyines ha de ser un adolescent, no una noia d’entre 20 i 30 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada