Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 8 de maig del 2024

'Fear Street: Promo Queen'.

“Benvinguts a Shadyside High. Ens ho passarem genial”.

La trilogia de Fear Street de 2021 va resultar ser un gran èxit per a Netflix i en mig de rumors persistents de que el servei de streaming podria estar planificant desenvolupar més adaptacions del treball de R.L. Stine, vam rebre la confirmació de que s’estava preparant una pel·lícula de Fear Street el passat mes de novembre.

Netflix ha anunciat recentment el repartiment complet i una sinopsis de Fear Street: Promo Queen (o Fear Street ’88: Promo Queen, com es titula aquest vídeo) i el servei de streaming ara ha revelat que la filmació està oficialment en marxa.

També tenim un breu avançament darrera de les càmeres en el que diversos membres del repartiment conversen sobre la sèrie mentre es preparen per a filmar les seves escenes. Quelcom ens diu que els seus personatges no es divertiran tant a mesura que avanci la nit de graduació.

Dirigida per Matt Palmer (Calibre), el repartiment inclou a India Fowler (The Nevers, Insomnia), Suzzana Son (Red Rocket, The Idol), Fina Strazza (Paper Girls, Above the Shadows), David Iacono (The Summer I Turned Pretty, Cinnamon), Ella Rubin (The Idea of You), Chris Klein (Sweet Magnolias, American Pie), Lili Taylor (Outer Range, Manhunt) i Katherine Waterson (The End We Start From, Perry Mason).

“Benvingut de nou a Shadyside. En aquesta pròxima entrega de la sanguinària franquícia de Fear Street, la temporada de graduació a Shadyside High està en marxa i la colla de It Girls de l’escola està ocupada amb els seus habituals dolços i vicioses campanyes per la corona. Però quan inesperadament nominen a un valent foraster a la cort i les altres noies comencen a desaparèixer misteriosament, la promoció del 88 de sobte es troba amb una increïble nit de graduació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada