Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 26 de maig del 2024

'Blade'.


Per difícil que sembli de creure, han passat ja quatre anys des de que Marvel Studios va anunciar per primer cop els seus plans per a un reinici de Blade protagonitzat per Mahershala Ali, durant la Comic-Con de San Diego 2019 i el projecte ha estat ple de problemes de producció des de llavors.

Després de passar per les mans de diversos directors i escriptors, el projecte finalment semblava tornar a encarrilar-se després d’una actualització recent de Production Weekly que afirmava que el rodatge començaria aquesta tardor, però sembla que la pel·lícula s’ha topat amb un altre obstacle en el camí.

Segons Daniel Richtman, actualment s’està cercant a un nou escriptor per a donar-li al guió un altre important revisió, tot i que assenyala que Marvel finalment ha definit la història general i dona suport a la informació anterior de que s’espera que les càmeres comencin rodatge a finals d’aquest any a Mèxic o Brasil.

Aparentment, també es va realitzar una convocatòria de càsting per a un dolent principal masculí, però el nom del personatge no ha estat revelat.

Encara que sembli tot solucionat des de llavors, una mostra recent va afirmar que Ali va amenaçar d’abandonar el film en un moment degut a les frustracions amb el guió.

L’última notícia és que Ali està adjunt i ara està satisfet amb la trama renovada.

En declaracions a Entertainment Weekly, Ali ho va confirmar i va afirmar: “Estem treballant en això. Això és el millor que puc dir-vos. Estic molt animat amb la direcció del projecte. Crec que tronarem a fer-ho relativament”. “Estic sincerament encoratjat en termes de on estan les coses en quant a l’escriptura del guió, la direcció i tot això”.

A part de Ali i Pierre, els únics altres actors adjunts al projecte són Delroy Lindo i Mia Goth.

El director Yann Demange (qui va substituir a Bassam Tariq) també va parlar positivament sobre el reinici i va confirmar prèviament que la pel·lícula tindrà classificació R.

“M’emociona mostrar una espècie de crueltat, una esquiu que té, que li permet caminar sobre la terra d’una manera particular. L’estimo per això”, va dir el cineasta. “Té dignitat i integritat, però hi ha una ferocitat que normalment manté sota la superfície. Vull desfermar això i portar-ho a la pantalla”.  

Blade es va concebre originalment com una pel·lícula de la fase 5, però degut als problemes de guió abans anomenats i a la vaga de WGA i SAG-AFTRA del estiu passat, la pel·lícula s’ha endarrerit fins el 07 de novembre de 2025, el que l’ha convertit en una estrena de la fase 6.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada