Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 28 de maig del 2024

'Avengers 5'.


Avengers 5 duia per títol originalment Avengers: The Kang Dynasty. Tot i això, la pel·lícula va perdre això poc després de que Marvel Studios decidís desviar l’atenció de Kang El Conqueridor (una reacció a les males crítiques de Ant-Man and The Wasp: Quantumania i l’acomiadament de Jonathan Majors).

Si bé hi ha hagut alguns rumors força confiables sobre el Doctor Doom, s’espera que un nou actor interpreti a una variant de Kang que serveix com a principal amenaça de la saga del Multivers. Mentre tant, l’escriptor de Loki i Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Michael Waldron, està revisant el guió de Avengers 5 després de que Jeff Loveness ho intentés per primer cop.

Suposadament va ser acomiadat del projecte poc després del fracàs de la tercera entrega de Ant-Man, mentre que el director de Shang-Chi i La Llegenda dels Deu Anells, Destin Daniel Cretton, va abandonar el projecte per a centrar-se a la sèrie Wonder Man i la seqüela de Shang-Chi.

El Insider My Time To Shine Hello va compartir una actualització sobre Avengers 5, afirmant que la preproducció començarà el pròxim mes. Això es produeix després de que s’informés que eles càmeres començaran a gravar el desembre de 2024 o gener del 2025.

La notícia més important pot ser el fet de que el rpesident de Marvel Studios, Kevine Feige, suposadament està a punt d’aconseguir un director per al film. Desafortunadament, encara no es sap qui és, tot i que de ben segur s’anunciarà els pròxim dies.

Poc es sap sobre les pròximes pel·lícules de Els Venjadors, tot i que un rumor recent afirmava revelar les identitats de cinc personatges que seran clau en aquesta aventura. Aquests són Capità Amèrica de Sam Wilson, Spider-Man, Moon Knight, The Hulk i She-Hulk.

No s’ha proporcionat cap context addicional, tot i que anteriorment es va informar que Spidey liderarà el seu propi equip a la pel·lícula “a terra”. El Capità Amèrica del UCM hauria d’estar absolutament al cap davant i al centre, mentre que ja és hora de que ens posem al dia amb Moon Knight novament després de aquest gran suspens de Jake Lockley.

Com podria aquesta pel·lícula abordar això i el lloc que li correspon a Moon Night en el UCM en general? Això encara està ver veure’s.

En quant a Hulk i She-Hulk, no un, sinó dos superherois poderosos serà cabdals quan es tracta de canviar el rumb del que podria ser un altre guerra multiversal. No esperem un altre temporada de She-Hulk: Attorney at Law, pel que la transició de Jennifer Walters a la franquícia del Venjadors és el següent pas lògic.

Avengers 5 està programada per arribar als cinemes el pròxim 01 de maig de 2026 i Avengers: Secret Wars la seguirà el 07 de maig de 2027.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada