Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 5 de maig del 2024

'The Naked Gun Remake'.


Kevin Durand s’uneix al repartiment del reinici de The Naked Gun, al costat de Liam Neeson i Pamela Anderson.

Segons The Hollywood Reporter, Durand ha estat escollit per incorporar-se a la pel·lícula de Paramount Pictures, que s’estrenarà el juliol de 2025. Segons la informació de THR, interpretarà a un dels dolents de la pel·lícula.

La nova pel·lícula estarà dirigida per Akiva Schaffer (Hot Rod, Chip’n Dale: Rescue Rangers), qui també ha coescrit el guió amb Dan Gregor i Doug Man.

Neeson interpretarà a Frank Drebin en el pròxim reinici, mentre que Anderson serà l’interès amorós. Paul Walter Hauser (Richard Jewell, Orion and the Dark), també ha estat escollit per a interpretar al Capità Ed.

La pel·lícula està produïda per Seth MacFarlane i Erica Huggins. Schaffer n’és productor executiu al costat de Daniel M. Stillman.

Durand va fer el seu debut com a actor professional a Hollywood quan va interpretar a Bazooka Marksman Joe a Austin Powers: The Spy Who Shagged Me de 1999. Després va protagonitzar pel·lícules com The Butterfly Effect de 2004, Somkin’ Aces de 2006, 3:10 to Yuma de 2007, X-Men Origins: Wolverine de 2009, Robin Hood de 2010, Real Steel de 2011, Resident Evil: Retribution de 2021, Noah de 2014 i Tragedy Girls de 2017, entre d’altres papers.

Recentment ha interpretat a Peter, en la nova pel·lícula de terror Abigail de Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, que actualment es projecte als cinemes dels Estats Units. A continuació el podrem veure interpretar al dolent Proximus Caesar a El Regne del Planeta dels Simis de Wes Ball, que s’estrenarà el pròxim 10 de Maig d’enguany de 20th Century Studios.

El nou reinici de Naked Gun, s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 18 de Juliol de 2025 de la mà de Paramount Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada