Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 14 de maig del 2024

'Tomb Raider Series'.


Amazon Prime Video ha donat llum verda oficialment a la sèrie en acció real de Tomb Raider, de Phoebe Waller-Bridge.

Segons un comunicat de premsa de AmazonGames, Prime Video segueix endavant amb la sèrie Tomb Raider de Waller-Bridge.

Waller-Bridge en serà escriptora i productora executiva, que es basarà en la popular franquícia de videojocs i sorgeix com una col·laboració entre Crystal Dynamics i Amazon MGM Studios.

“Amb una excel·lent propietat intel·lectual, les possibilitats són infinites. La riquesa i profunditat de la ficció permet que la sèrie Tomb Raider de Prime Video i el videojoc de Amazon Games contin històries separades sobre els aventures de Laar Croft”, va dir Christoph Hartmann de Amazon Games. “Ens sentim honrats de que Crystal Dynamics hagi confiat a Amazon aquesta franquícia icònica i estem neguitosos per veure a on ens durà aquesta col·laboració”.

Es va informar per primer cop que la sèrie Tomb Raider de Waller-Bridge estava en desenvolupament el gener de 2023. Encara no es sap qui interpretarà a Lara Croft a la sèrie.

“Phoebe té una història d’amor de tota la vida amb Lara Croft i molt aviat començarem la recerca mundial de qui interpretarà aquest paper icònic i no puc esperar”, va dir Jennifer Salke de Amazon MGM en un esdeveniment d’avui, segons Variety.

Waller-Bridge és millor coneguda per crear i protagonitzar Fleabag, que es va estrenar el 2016 i va durar dues temporades. També va ser coguionista de No Time to Die de 2021, va posar veu a L3-37 a Solo: A Star Wars Story de 2018 i va interpretar a Helena Shaw a Indiana Jones and the Dial of Destiny de 2023.

“Si li pogués dir al meu jo adolescent que això està succeint, crec que explotaria”, va dir. “Tomb Raider ha estat una gran part de la meva vida i em sento increïblement privilegiada de dur-ho a la televisió amb col·laboradors tan apassionats. Lara Croft significa molt per a mi, com ho és per a molts i no veig l’hora d’emprendre aquesta aventura. Ratpenats i tot”.

Fins ara, hi ha hagut tres adaptacions de Tomb Raider d’acció real. Angelina Jolie va interpretar al personatge principal a Lara Croft: Tomb Raider de 2001 i la seva seqüela de 2003 Lara Croft: Tomb Raider-The Cradle of Life, mentre que Alicia Vikander va protagonitzar una nova versió, Tomb Raider el 2018 dirigida per Roar Uthaug.

Netflix també estrenarà una sèrie animada, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, a finals d’aquest any. A més a més, el 2007 es va estrenar una sèrie animada de deu episodis titulada Revisioned: Tomb Raider.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada