Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dissabte, 4 de maig del 2024

'The Exorcist: Deceiver'.


Mike Flanagan podria passar de King a Blatty, ja que segons s’informa, està en conversacions per a dirigir la pròxima pel·lícula de The Exorcist.

Des de Deadline ens informen de que Flanagan podria prendre les regnes del director de The Exorcist: Believer, David Gordon Green i posar-se darrera de les càmeres per a The Exorcist: Deceiver.

Green va optar per a no dirigir la segona entrega, després de que The Exorcist: Believer patis una rebregada a la taquilla aconseguint uns $65,5M a la taquilla USA i uns altres $70,7M a la resta del món i un total de $136.284.218, i va ser criticada durament tant per la crítica com pels fans del terror. Universal i Blumhouse havien comprat els drets de The Exorcist a Morgan Creek per $400M el 2021.

Flanagan acaba de finalitzar la seva última adaptació de Stephen King, The Life of Chuck, protagonitzada per Tom Hiddleston i Mark Hamill. El director ha dirigit anteriorment altres projectes de King, Gerald’s Game, Doctor Sleep i està al darrera d’un altre oportunitat d’adaptar l’èpica saga The Dark Tower de King.

The Exorcist: Deceiver estarà produïda per Jason Blum, David Robinson i James Robinson, amb Green, McBride i Couper Samuelson com a productors executius. Serà una coproducció entre Blumhouse i Morgan Creek Production, amb Ryan Turek supervisant el projecte en nom de Blumhouse.

The Exorcist: Deceiver estava programada per estrenar-se el 18 d’abril de 2025. Ara s’ha endarrerit, però sense cap data fixada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada