Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dijous, 2 de maig del 2024

'The Naked Gun remake'.


Paul Walter Hauser s’ha unit al repartiment del reinici de Naked Gun, encara sense títol, de Paramount Pictures. Segons Deadline, l’actor assumirà el paper del Capità Ed, juntament amb els membres del repartiment prèviament anunciats, Liam Neeson i Pamela Anderson.

L’anunci es produeix després de que fos escollit per a la pel·lícula biogràfica de Chris Farley planejada per Josh Gad, el que va marcar un altre any mot ocupat per al actor i lluitador professional. Tant sols aquest any, Hauser està en el repartiment de veus de la pel·lícula animada de Netflix, Orion and the Dark. El podrem escoltar a continuació a Inside Out 2, en el que serveix com a veu per a la nova emoció de Riley, Vergonya.

Podem veure a Hauser en pel·lícules com ara I, Tonya, BlacKkKlansman, Late Night, Silk Road, Cruella, Queenpins i Delia’s Gone, així com en sèries de televisió com Kingdom, Cobra Kai i The Afterparty. L’actor també ha estat nominat en diverses categories de premis i ha guanyat els Critic’s Choice Television Awards, els Golden Globs Awards i els Primetime Emmy Awards per la seva interpretació excepcional del assassí en sèrie Larry Hall en el drama criminal real Black Bird, al costat de Taron Egerton.

El personatge que Hauser interpretarà al reinici de Naked Gun va ser interpretat anteriorment per George Kennedy a la sèrie de pel·lícules i Alan North a Police Squad de la ABC. Els seus altres projectes inclouen el thriller policial Americana i el thriller de robatoris The Instigators.

El projecte estarà dirigit i produït per Akiva Schaffer, qui també ha escrit l’esborrany del guió al costat de Dan Gregor i Doug Mand. Els productors són Seth MacFarlane i Erica Huggins, amb Daniel M. Stillman com a productor executiu addicional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada