Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 29 de maig del 2024

'Moana 2'.

Disney ha publicat un nou teaser tràiler de Moana 2, que mostra un avanç de la molt esperada seqüela de l’exitosa pel·lícula animada de 2016. El nou tràiler mostra un cop d’ull encara més profund a la pròxima pel·lícula, en la que Auli’i Cravalho tronarà a posar veu a la protagonista principal, Moana i Dwayne Johnson també tronarà per posar-li veu al semidéu Maui.

Moana 2 està dirigida per David G. Derrick Jr. Es desconeix més informació sobre el repartiment en aquest moment. La seqüela s’estrenarà als cinemes el 27 de novembre.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell que va sortir ahir i un altre de nou...

          

          



Moana 2 reuneix a Moana i Maui tres anys després per a un nou i extens viatge juntament amb una tripulació de mariners improbables”, es pot llegir en la sinopsis oficial de la pel·lícula. “Després de rebre una crida inesperada dels seus avantpassats buscadors de camins, Moana ha de viatjar als llunyans mars de Oceania i a aigües perilloses i perdudes fa molt de temps per a viure una aventura com mai abans havia enfrontat”.

La pel·lícula original va ser dirigida per Ron Clemens i John Musker. No sols va ser un èxit comercial amb una recaptació de $687.229.282, sinó que també va obtenir crítiques positives i va obtenir dues nominacions al oscar, inclosa la de Millor Pel·lícula Animada i Millor Cançó Original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada