Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 23 de maig del 2024

'Spider-Man 4'.


Spider-Man 4 és una de les pel·lícules més esperades de Marvel Studios, però mentre escric això, encara no té data d’estrena ni director confirmat (no s’espera que Jon Watts torni després de dirigir la trilogia anterior: Homecoming, Far From Home i No Way Home).

Segons Jeff Sneider, Marvel i Sony estan desenvolupant junts una nova trilogia, amb la intenció de que un director o un duo de directors, treballi en les tres entregues.

Es parla de que no està clar que el rodatge comenci realment aquesta tardor, perquè Kevin Feige s’està prenent el seu temps per escollir al cineasta i està totalment a càrrec del procés creatiu. Això és una bona senyal per a Spider-Man 4 després de que s’informava anteriorment que podria ser una mica més discret degut a que té tants altres compromisos per que el UCM torni al camí correcte.

Ja hem escoltat diversos noms per a la pel·lícula, però Sneider insisteix en dir que Kevin Feige va quedar particularment impressionat amb el treball de Adil El Arbi i Bilall Fallah a Ms. Marvel.

Van dirigir l’episodi d’estrena i el final de la sèrie de Disney+, també van dirigir Batgirl per a Warner, que desafortunadament, la pel·lícula va ser descartada per David Zaslav com a part de les mesures de reducció de despeses (el que va resultar que el possible èxit de taquilla quasi acabada acabes cancel·lada i mai s’ha pogut veure de nou).

Poc després de ser acomiadats, els directors de Bad Boys For Life van compartir un correu electrònic on Kevin Feige els donava suport.

“Amics meus, havia de comunicar-me amb vosaltres i fer-vos saber que tots estem pensant amb vosaltres dos”, va escriure l’executiu. “Per les meravelloses notícies sobre el casament (felicitats!) i les decebedores notícies sobre ‘Batgirl’. Estic molt orgullós de vosaltres i de tot l’increïble treball que fan i en particular de ‘Ms. Marvel’, per descomptat! No puc esperar què serà el següent per a vosaltres”.

Juntament amb Tom Holland, s’espera que Zendaya repeteixi el seu paper de MJ. Hi ha el rumor de que Sydney Sweeny interpretarà a Black Cat, mentre que es parla de que Scorpion i inclús els caçadors d’aranyes han estat considerats com els dolents de Spider-Man 4. En aquest moment, The Kingpin es parla de que pot ser un dels dolents principals, si hem de fer cas de les primícies de les xarxes socials.

En termes de detalls de la trama, recentment hi ha hagut rumors sobre la possibilitat de que Peter Parker es posaria el vestit alienígena presentat per primer cop al final de Spider-Man: No Way Home i s’espera que Venom aparegui d’alguna manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada