Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 11 de maig del 2024

'Marvel Animation'.


Marvel Studios ha reduït dràsticament la seva producció des de que Bob Iger va tornar a l’empresa com a director executiu de Disney, amb l’esperança de tornar a primer qualitat per sobre de quantitat. Això ha dut a que hi hagi menys sèries de televisió a Disney+, però aquest any s’estrenaran com a mínim dos títols més de Marvel Animation.

Segons What’s On Disney Plus (a través de Toonado.com), el servei de streaming ha enviat una llista actualitzada per al 2024 que anomena el spin-off de Black Panther, Eyes of Wakanda i Your Friendly Neighborhood Spider-Man (anteriorment conegut com Spider-Man: Freshman Year), com una de les ofertes de la plataforma per aquest 2024.

Altres títols de Marvel anomenats inclouen la temporada 2 de Hit-Monkey (un sobrant de Marvel Television), Agatha: Darkhold Diaries i Deadpool & Wolverine. Tant sols Hit-Monkey te data d’estrena confirmada per al 15 de juliol; la resta no té data actualment.

És interessant que Marvel Zombies no estigui a la llista, ja que esperàvem que això també arribés aquest 2024. Podria ser quToonado.come no s’hagi pres una decisió final sobre la sèrie i podria arribar a temps per a les vacances semblant a What if...? temporada 2 de l’any passat (Haooloween segurament té més sentit). S’espera que la temporada 3 d’aquesta sèrie s’estreni el 2025.

La sinopsis de Eyes of Wakanda diu: “Al llarg de la història de Wakanda, a valents guerrers se’ls ha encarregat la tasca de viatjar pel món recuperant perillosos artefactes de vibranium. Aquesta és la seva història”.

Hi ha el rumor de que apareixerà Iron Fist, tot i que la teoria predominant és que la sèrie es centrarà en els membres de Dora Milaje i com serveixen a la seva nació d’origen (The Falcon and the Winter Soldier, per exemple, les va mostrar rastrejant a un Baró Zemo fugitiu). Aquest cop, sembla que continuarem amb elles al llarg de la història del UCM.

En quant a Your Friendly Neighborhood Spider-Man, es va anunciar originalment com el que semblava ser, una preqüela de les aventures ambientada en el UCM de Peter Parker. Des de llavors, hem aprés que tindrà lloc en una nova realitat on Nroman Osborn es converteix en mestre de Spidey en lloc de Iron Man.

Parlant sobre la sèrie, l’executiu de Marvel Studios, Brad Winderbaum, va dir: “Segueix el patró que veus a [Capità Amèrica:] Civil War. Fins que Peter [Parker] tregui el reproductor de Blu-ray trencat de la paperera i entra en el seu departament per al famós moment en el que Tony Stark l’està esperant per a oferir-li el període de practiques Stark i dur-lo a Berlin”.

Tot i això, “les coses que succeeixen en el multivers degut a successos nous i aleatoris”, i no és Tony Stark esperant-lo. “És Norman Osborn i això envia a la seva vida en una trajectòria inesperada que el xoca amb molts personatges inesperats en l’univers Marvel”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada