Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dijous, 2 de maig del 2024

'M3GAN 2.0'.


Provablement era tant sols qüestió de temps abans de que Atomic Monster i Blumhouse anunciessin una seqüela de M3GAN després de que la pel·lícula de terror de ciència-ficció aclamada per al crítica tingués un bon recorregut a la taquilla i vam descobrir el passat mes de gener que M3GAN 2.0 estava oficialment en desenvolupament.

Ara des de Deadline, ens informen de que l’estrella de Ahsoka, Ivanna Sakhno, s’ha unit al repartiment. No s’han ofert detalls sobre el seu personatge, però es diu que serà un “paper important”. Sakhno s’uneix a les estrelles de la pel·lícula original Allison Williams i Violet McGraw.

Sakhno va interpretar al mercenari sensible a la Força Shin Hati a la sèrie de Disney+ de Star Wars i s’espera que repateixi el paper en la segona temporada.

M3GAN està protagonitzada per Williams (Girls, Get Out) com a Gemma, una brillant robòtica d’una empresa de joguets que utilitza Intel·ligència Artificial per a desenvolupar una nina realista programada per a ser la millor companya d’un nen/a i la millor aliada d’un pare/mare. Després d’obtenir inesperadament la custodia de la seva neboda orfe, Gemma sol·licita l’ajuda del prototip M3GAN, però, com era d’esperar, les coses no solen ser exactament segons lo planificat.

La pel·lícula va acabar amb Gemma i Cady aconseguint destruir la forma física de M3GAN, però no es pot retenir a una bona nina assassina per molt de temps i es dona a entendre que la consciència de la IA s’ha transferit al dispositiu domèstic intel·ligent de Gemma, semblant a Alexa.

Akela Cooper, autora de la primera pel·lícula, tornarà a escriure el guió al costat de Gerard Johnstone, que també tornarà a ocupar la cadira de director.

La seqüela té fixada la data d’estrena per al 07 de gener de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada