Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 9 de maig del 2024

'Onslaught'.

Els antics col·laboradors Adam Wingard i Simon Barrett s’uneixen un cop més per a Onslaught, la pròxima pel·lícula de A24. (via comingsoon.net)

A més de coescriure el projecte amb Barrett, Wingard també dirigirà la pel·lícula. Actualment, no hi ha informació disponible sobre l’estrena o el càsting de Onslaught, tot i que A24 va dir que la fotografia principal començarà a finals d’aquest any a la tardor.

Wingard i Barrett tenen una llarga història de treball junts, i Barrett té crèdits com a escriptor en quasi tots els projectes de Wingard com a cineasta, que es remunta a la seva pel·lícula de 2010 A Horrible Way to Die.

En particular, la parella ha col·laborat en pel·lícules com You’re Next, The Guest, entre d’altres i més recentment a Godzilla x Kong: The New Empire.

En quant a A24, el estudi acaba d’estrenar la pel·lícula Civil War de Alex Garland, protagonitzada per Kirsten Dunst, Cailee Spaeny i Wagner Moura. La següent és la pel·lícula de terror psicològic de Jane Schoenbrun, I Saw The TV Glow, que es va estrenar divendres passat.

Més endavant en aquest any, A24 també estrenarà pel·lícules d’alt perfil com MaXXXine, la tercera entrega de la saga “X” de pel·lícules de Ti West, protagonitzada per Mia Goth. A Different Man de Aaron Schimberg, protagonitzada per Sebastian Stan i Renate Reinsve, que s’estrenarà el 13 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada