Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 28 de maig del 2024

'The Bear Season 3'.

FX ha publicat el tràiler d ela tercera temporada de The Bear, el tant esperat retorn de la comèdia dramàtica aclamada per al crítica, protagonitzada per els guanyadors del Emmy Jeremy Allen White, Ayo Edebiri i Ebon Moss-Bachrach.

El tràiler destaca el retorn de Carmy, Sydney i la resta del equip a la seva cuina disfuncional recentment renovada. Promet un caos culinari més intens, mentre lluiten per administrar un restaurant d’alta cuina exitós.

“La tercera temporada segueix a Carmy, Sydney Adamu i Richie mentre fan el necessari per elevar The Bear, el seu restaurant de carn convertit en un establiment d’alta cuina, al més alt nivell, tot mentre fan tot el possible per a romandre en el negoci”, és pot llegir en el resum de la pròxima entrega. “És una batalla perduda tots els dies en el negoci dels restaurants. Carmy s’esforça més que mai i exigeix excel·lència al seu equip, els quals fan tot el possible per igualar la seva intensitat”.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

La tercera temporada de The Bear està programada per estrenar-se el 27 de juny a Hulu amb deu nous episodis. La comèdia dramàtica també està protagonitzada per Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson i Matty Matheson. Per ara no hi ha més detalls de la tercera temporada o dels nous personatges. S’espera que Edebiri dirigeixi un dels episodis de la tercera temporada, que li servirà de debut com a directora. Els productors executius són Christopher Storer, Joanna Calo, Hiro Murai, Nate Matteson i Josh Senior.

Abans del retorn de la sèrie, FX ja li havia atorgat a l’exitosa sèrie dramàtica una renovació per a una quarta temporada. Això es produeix després de que la sèrie obtingués recentment diversos premis, inclosos tres Globus d’Or i tres premis SAG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada