Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dimarts, 30 d’abril del 2024

'X-Men Reboot'.


Encara estem esperant un anunci oficial sobre els plans de Marvel Studios per a The X-Men a la gran pantalla, però si sabem que el estudi finalment ha començat el desenvolupament del seu tant esperat reinici i els executius van programar reunions de presentació de guionistes a finals de l’any passat.

S’espera que s’anunciï un escriptor força aviat, però mentre tant, un nou rumor pot donar-nos una idea del que KevinFeige i companyia estan cercant, així com alguns plans que ja existien per al guió.

Segons Daniel Richtman, Marvel vol un escriptor “que pugui fer funcionar tant la comèdia com el drama”, ja que “no volen que els seus X-Men siguin purament còmics”. També ha escoltat que la pel·lícula presentarà alguns personatges que no hem vist abans en acció real, juntament amb “membres originals que tots coneixem i estimem”.

La font també reitera que el més provable és que el reinici es centri en membres femenins del equip.

Les pel·lícules anteriors de 20th Century Fox van presentar forces personatges al llarg dels anys, tot i que molts d’ells sols van fer aparicions breus. Hi ha diversos herois i dolents secundaris notables que encara no han debutat en acció real, però quasi tots els mutants importants han aparegut d’alguna manera.

Un escriptor al que li encantaria provar la història és Eric Martin (Loki); i pel que sembla està lluny de ser l’únic!

“Crec que provablement tot el món estigui perseguint als X-Men, perquè crec que allà és on hi ha els personatges més suculents”, va dir Martin a Total Film en una entrevista recent. “Però vull dir, qui sap? Aquesta és una decisió que correspont a algú que no sóc jo”.

“Mentre Marvel estigui feliç, per descomptat, m’encantaria [treballar en més projectes del UCM]. Vull dir, Marvel ha canviat la meva vida al confiar en mi per a escriure aquesta temporada. Va ser molta responsabilitat, i espero haver-me guanyat aquesta confiança”, va afegir. “Crec que, per a mi, tot es redueix als personatges. Tenim personatges profunds i interessants en els que treballar? Això és el que m’anima a llevar-me del llit pel matí. Puc explicar una història profundament emotiva i basada en els personatges amb aquesta gent i en aquest gran llenç?

Feige va assegurar als fans que estava preparant un reinici poc després de que Disney adquirís els actius de 20th Century Fox el 2019, però no hem tingut cap actualització oficial fins fa poc. Hi va haver-hi rumors de que problemes contractuals poden haver impedit que Marvel Studios presentes a nous actors com a personatges mutants establerts com Wolverine, Cyclops, Storm, etc en el UCM.

Es diu que si Marvel volgués reiniciar l’equip utilitzant qualsevol dels mateixos personatges de la franquícia d Fox abans del 2025, persones com Simon Kinberg, Bryan Singer i companyia, haurien, com a mínim, tenir dret a sortir als crèdits i també obtenir compensacions i inclús podria tenir també cert grau de control creatiu.

No en tenim ni idea de si això és exacte, però explicaria perquè hi ha hagut pràcticament silenci a la radio en tot lo relacionat amb X-Men des de 2019 i perquè l’únic personatge mutant establert llavors és el professor Xavier (Patrick Stewart) a Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Beast (Kelsey Grammer) a The Marvels. Hugh Jackman també tronarà com a Logan a Deadpool & Wolverine el pròxim mes de juliol.

Tan mateix, això no prohibiria a Marvel presentar a nous herois i dolents mutants sense connexió amb les pel·lícules anteriors, el que vam veure quan Kamala Khan va ser re-configurada com a mutant en el final de temporada de Ms. Marvel. Un rumor recent també afirmava que l’heroi israelià Sabra serà presentat com un mutant a Capità Amèrica: Un Món Valent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada